Pretraga

[VIDEO] Tri mladića snimila sjajan klip o Hrvatskoj i pokazali kako se radi promidžba zemlje

A- A+

Na Facebook stranici Vlade Republike Hrvatske jedan je mladić podijelio sjajan video o Hrvatskoj, koji su snimila tri strana turista, uz poruku ‘nađite čovjeka i poklonite mu još jedan izlet u Hrvatsku’. To je najmanje što je simpatični trojac zaslužio svojim klipom o Lijepoj našoj koji je vrlo profesionalno urađen te prikazuje niz lokacija kojima se ponosimo. 

Ovakvu reklamu mnogi bi pristali masno platiti, ali Lijepa naša dobila ju je besplatno, očito ostavivši sjajan dojam na tri strana turista koji su proveli dva tjedna kolovoza u Hrvatskoj. Naime na Facebook stranici Vlade RH, pojavio se video, koji su snimila tri mladića s francuskim putovnicama, a koji je podijelio domaći korisnik uz poruku:

‘Ne znam je li vam ovo netko već poslao, ali nađite čovjeka i poklonite mu još jedan izlet u Hrvatsku.’

Izdvojeni članak

Ovo su najposjećeniji hrvatski gradovi u protekloj godini

I uistinu, mladić s korisničkim imenom Pascal Tang, objavio je izvrsno urađen video koji prikazuje prekrasne razglednice iz Hrvatske odnosno Zagreb, Split, Hvar, Nacionalni park Krku, Zadar, Paklenicu, Pag i Plitvička jezera.

Na stranicama Vlade RH u dva je dana klip dobio preko 6 500 likeova, a pregledan je ukupno više od 177 tisuća puta.

Treba reći da su se administratori Facebook stranice Vlade RH obratili Pascalu Tangu u komentarima posta, ali još uvijek mu barem tim putem nisu ponudili besplatni izlet u Hrvatsku ili nešto više.

Dodajmo da je na tragu toga uz pozitivne komentare u videu bilo i mnoštvo onih koji su komentirali da je ovo još jedan prikaz nezainteresiranosti za promidžbu hrvatskog turizma i da su tri mladića odradila bolji posao od ‘predobro plaćenih nesposobnjakovića’.

Na kraju dodajmo da je ovo druga sjajna besplatna reklama Hrvatskoj u samo nekoliko dana, obzirom da je zabavni portal svjetskog glasa 9GAG, prije nekoliko dana objavio glaleriju fotografija naših prirodnih ljepota sa sarkastičnim naslovom ‘Zašto nikada ne trebate posjetiti Hrvatsku’.