Sudjelujte u prvom Info danu za učenike, studente i profesore

Tvrtka Schrack Technik poziva učenike i studente elektrostruke, kao i njihove profesore na svoje informativne dane, koji će se održati u Zagrebu 6. i 7. travnja, ali i u ostalim većim hrvatskim gradovima. Osim što će pobliže moći vidjeti opremu, prisutne očekuje i zanimljivo predavanje i stručni prolaz kroz ploče primjeren učenicima.

Schrack Tehnik

U organizaciji tvrtke Schrack Tehnik 6. i 7. travnja u zagrebačkom Gastro Globusu bit će održan prvi Info dan za učenike i studente elektrostruke. Događaj će biti organiziran i u Osijeku 30.3., Rijeci 4.4., Poreču 3.4. i Splitu 11.4.

U sklopu događanja održat će se kolaž predavanje s novostima u aktualnim područjima elektrotehnike (fotonaponu, elektromobilnosti, LED rasvjeti) uz vođenje kroz izloženu opremu.
Tu će okupljeni imati jedinstvenu priliku uz stručno vodstvo Schrack djelatnika vidjeti u živo svu niskonaponsku opremu, dakle od izlaza iz trafostanice pa do utičnice za punjenje mobitela.
Nakon predavanja i razgledavanja opreme je druženje i ručak. 


Ako si mlad i pitaš se: Što me interesira od onoga što učim? Želim vidjeti u živo opremu o kojoj učim! Kakvi alati postoje u mojem zanimanju? Želim prepoznati moje buduće zanimanje! Čime može jedna tvrtka probuditi moj interes? Želim spoznati tvrtku u digitalnom svijetu! Prijavi se za sudjelovanje (radi organizacije ručka) i potraži svoj odgovor na Infodanima 2017., poručuju organizatori. 

Prijave se primaju na linku ovdje, a kako biste se što bolje informirali o događanju, pogledajte i ovaj zanimljiv video.

Odgovori