Pretraga

Tražite pripreme za maturu? Evo kako rezervirati popust i uštedjeti

A- A+

Ako si maturant ili maturantica, godina pred tobom donijet će ti mnoge zanimljive događaje, a jedan od njih je svakako i polaganje državne mature! Taj je događaj puno bliže nego što misliš i zapravo je već sada vrijeme da počneš razmišljati o pripremama. Upiši se na vrijeme, a ako želiš i uštedjeti, ne propusti 20% popusta na pripreme za maturu u Algebri.

algebra dani ludih cijena

Dani ludih cijena u Algebri traju do 22. rujna | Foto: Algebra

Ako planiraš upisati neki od traženijih fakulteta ili jednostavno misliš da nemaš dovoljno znanja za uspjeh na državnoj maturi, ne brini. Uz Algebru imaš mogućnost kvalitetno se pripremiti i to na vrijeme, a ako upišeš neki od naših ciklusa priprema za državnu maturu do 22. rujna, ostvarit ćeš i sjajnih 20% popusta!

Popust se odnosi na bilo koji ciklus priprema, pakete ili pojedinačne predmete, u ovoj školskoj godini. Posjeti stranicu Dana ludih cijena klikom ovdje i saznaj kako možeš ostvariti 20% popusta na pripreme!

Prvi ciklus priprema u ovoj školskoj godini kreće 12. 11. 2022. a učenici unutar ovog termina, u maksimalno opširnoj satnici, mogu odabrati bilo koji od obveznih predmeta na obje razine. Preostali izborni predmeti dostupni su u kasnijim terminima.

Algebrine pripreme održavaju se i ove školske godine u učionicama diljem Hrvatske te u online live formatu za sve one kojima je draže pripremati se za maturu iz udobnosti vlastitog doma.

Vjeruj nam, upis na željeni faks doći će za tren. Zato ne gubi dragocjeno vrijeme i požuri s rezervacijom svog popusta ovdje.

97 % naših polaznika upisuje željeni fakultet u prvom roku. Budi jedan od njih, poručili su s Algebre.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap