Pretraga

Glumica Ornela Vištica savjetuje mlade djevojke zgrožena njihovim fotografijama

A- A+

Glumica Ornela Vištica poznata po ulogama u serijama ‘Larin izbor’ i ‘Vatre Ivanjske’ zgrožena je fotografijama mladih cura na društvenim mrežama. Savjetovala im je kako bi trebale ulagati u svoje obrazovanje i individualne kvalitete te se pritom prisjetila svojih dana u srednjoj školi. Njezinu poruku možete pročitati u nastavku.

Ornela Vištica | foto: Facebook

Evo jedan status za sve moje djevojčice i mlade žene:

Zgrožena slikama koje gledam na društvenim mrežama, naprosto osjecam da moram reagirati za sve djevojčice koje eto gledaju tu i tamo moj profil.

Prije nekoliko godina bila sam u srednjoj školi. Opća gimnazija. U razredu je naprosto sramotno bilo dobiti nizu ocjenu. Borili smo se kao lavice i lavovi tko ce biti bolji. I tko ce vise novog znanja i informacija usvojiti. Nismo bas imali vremena za izlaske i dotjerivanja. Ispiti su se znali zaredati cijeli tjedan. Iz današnjeg pogleda svjesna sam koliko su neki profesori znali biti strogi prema nama. I danas sam im zahvalna na tome.

Trebalo je sjesti i učiti satima. Moj razred je dugo godina imao najbolji prosjek u školi. Svatko od nas je bio najbolji u nečemu. Osvajali smo natjecanja. Većina kolega je danas uspješno zavrsila svoje fakultete a neki još uvijek završavaju. Paralelno sa gimnazijom išao je kucni odgoj i Govornička škola.

Djevojčice moje drage, žudite da budete sto bolje kao individue. Pazite koja glazba je bas vas izbor, koji film gledate, sto lajkate. Osvještavajte sebe i svoju socijalnu inteligenciju. I puno čitajte, učite, budite sto bolje u školi. Učite kako se ponašati ovisno o situaciju, vremenu, prostoru i društvu u kojem se nalazite. Budite i rokerice i šminkerice ali nemojte zaboraviti biti male dame.

Kvantitet nemojte da vas zamara nego kvalitet. ( količina ne,nego kakvoca )

Sto znaci pozdrav, zdravica, kako sjediti, kako jesti , kako govoriti i gdje i kada i kolikom glasnoćom, naravno sto bliže standardu, kako se rukovati, kako se ponašati na ulici, restoranu, muzeju, kazalištu, klubu, gostionici, doma. Kako se odijevati ovisno o situaciji vremenu i prostoru…za sve to postoje pravila. ( Govornička škola )

Ne kažem da sam ih ja sve do kraja usvojila, ali trudim se

I dan danas me majka zna kritizirati i reci kako nisam pružila ruku starijoj susjedi i pitala je treba li pomoć…

Vazno je stremiti ka lijepom i dobrom jer ste onda bas takvi.

Lijepi.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/hr_HR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Evo jedan status za sve moje djevojčice i mlade žene: ❤️Zgrožena slikama koje gledam na društvenim mrežama, naprosto…

Posted by Ornela Vistica on 5. siječnja 2016

Glumica Ornela Vištica savjetuje mlade djevojke zgrožena njihovim fotografijama
Share via
Copy link
Powered by Social Snap