Pretraga

Novi dizajn portala: Predstavljamo vam srednja.hr 4.0

A- A+

Sretni smo što vam možemo predstaviti novi dizajn portala srednja.hr, četvrtu verziju od kada smo krenuli s radom 2011. godine. Od danas ćete portal srednja.hr moći čitati u novijem i ljepšem izdanju, a kroz rubrike istraživati jednostavnije nego ikad!

srednja.hr

Predstavljamo novi dizajn portala srednja.hr

Portal srednja.hr ima novi dizajn portala, ali i novi logo! Prošlo je tri godine otkako smo imali posljednji redizajn, a ovim novim izgledom htjeli smo još više poboljšati iskustvo naših čitatelja. Nakon osam i pol godina portala, tako predstavljamo svoj četvrti po redu redizajn, odnosno, bolje rečeno srednja.hr 4.0

Novi dizajn je puno ‘čišći’ od prethodnog, sadrži veće fotografije te su naslovi bolje istaknuti. Na naslovnoj stranici na početku se nalaze najbitnije vijesti tog dana, a skrolajući dolazite do rubrika gdje su istaknute po tri vijesti za svaku. Rubrike koje možete na naslovnici vidjeti su Novosti, Matura, Faks, Zbornica i Svaštara. Klikom na ime rubrike odlazite na posebnu stranicu rubrike gdje ćete moći vidjeti sve vijesti koje se nalaze u toj rubrici.

Osim preko naslovnice, do rubrika možete doći putem trake koja se nalazi na vrhu portala. Osim navedenih rubrika, tamo možete doći i do naše platforme za učenje – Kvizovi.

Također, preko trake možete doći i do posebnih alata koji se nalaze na našem portalu – Online predstavljanje škola, Online predstavljanje fakulteta, Kalkulator bodova za srednju te Kalkulator bodova za maturu.

Novi dizajn doprinijet će i bržem otvaranju portala, a zato što je ovaj web dizajn responzivan, većina naših čitatelja koji čitaju naš portal na mobitelu također će imati ugodno iskustvo čitanja.

Novi dizajn portala: Predstavljamo vam srednja.hr 4.0
Share via
Copy link
Powered by Social Snap