Pretraga

Video: Naučite kineski jezik u deset minuta

A- A+

Chineasy je strateški projekt lakog učenja, koji je izradila poduzetnica SaoLan Hsueh, a koji podučava ljude kako prepoznati kineska slova na osnovu jednostavnih ilustracija. U samom video isječku, koji prikazuje promociju projekta, stoji u opisu ‘naučite kineski u deset minuta’. Svakako zvuči pomalo znanstveno-fantastično da je moguće naučiti i osnove (makrojezika satkanog od 13 jezika nap. a.) u tako kratkom periodu, a u video isječku pogledajte, kako je SaoLan zamislila da je to ostvarivo.

Screenshot: You Tube

Kineska poduzetnica SaoLan Hsueh predstavila je na DLD konferenciji, odnosno godišnjem skupu tehnoloških inovatora, Chineasy, odnosno strateški projekt lakog učenja.

Mlada poduzetnica, spisateljica, dizajnerica je godinama tražila način kako ljudima olakšati učenje njenog materinjeg jezika, čije pismo sadrži preko 20 tisuća znakova, od kojih je potrebno znati oko tri, da biste u najmnogoljudnijoj zemlji svijeta mogli čitati novine.

U promotivnom videu Chineasy, stoji u opisu ‘naučite kineski u deset minuta’. kako je to SaoLan zamislila i razvila projekt, provjerite sami.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap