Pretraga

Studentski centar financira studentske projekte u ukupnom iznosu od 54.700 eura: Evo detalja

A- A+

Studentski centar Varaždin financira studentske projekte u Varaždinu, Bjelovaru, Čakovcu, Križevcima i Koprivnici, i to sve u ukupnom iznosu od 54.700 eura. Realizacija je već u tijeku, a mi donosimo detalje.

Foto: SC Varaždin

Za proljetni Poziv za potporu studentskim projektima iz područja kulture, sporta, znanosti i edukacije, studenti iz Varaždina, Čakovca, Križevaca, Koprivnice i Bjelovara pripremili su divne projekte, a SC Varaždin financira ih u ukupnom iznosu od 54.700 eura.

Od tradicionalnih okupljanja studenta sličnih područja studija kao što su STEM Games, Georudarijada i Agronimijada, zatim Sportskih igara studenata sjeverozapadne Hrvatske, osmišljeni su programi boravka u prirodi od planinarenja na Risnjak do posjeta adrenalinskim parkovima, roštiljada uz maštovite društvene igre, rafting safarija na Dravi, paddleboardinga, kajak avantura i paintball natjecanja.

Uz outdoor programe studenti su pripremili projekte glazbenih slušaonica, nezaobilaznih koncerata i partyja, snimanja podcasta, tiska časopisa. Nadalje, tu su i projekti umrežavanja glazbenika amatera u jednom zajedničkom prostoru koji bi im pružio mogućnost razmjene znanja i vještina, održavanja radionica, okupljanja bandova i finalne produkcije glazbenog sadržaja, a sve to uz nabavku instrumenata i opreme.

Realizacije projekata već su u tijeku, pratite ih na stranicama Studentskog centra Varaždin!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap