Pretraga

Bizarno: Evo kakvu frizuru moraju imati svi studenti u Sjevernoj Koreji!

A- A+

Bizarnosti iz Sjeverne Koreje ne prestaju nas zabavljati. Naime, novo na repertoaru je odluka vođe Kim Jong-una da svi studenti u ovoj zatvorenoj zemlji moraju imati iste frizure. Ni ostali pripadnici jačeg spola nemaju u ponudi mnoštvo mogućnosti, budući da je samo deset ‘dozvoljenih’ fizura, ali očito se mlade muškarce želi izmanipulirati dok je još vrijeme, da ne bi ‘zastranili’ u ekstravaganciju.

Foto: thehigherlearning.com

Sjevernokorejski diktator Kim Jong-un ponovno je donio toliko bizarnu odluku, da je uopće teško povjerovati u nju. Naime, svi studenti u ovoj totalitarnoj zemlji od sada moraju nositi istu frizuru kao Izvrsni vođa. Ni ostalim muškarcima nije neki izbor, budući da je dozvoljeno svega deset frizura, prenosi BBC.

Izdvojeni članak

[FOTOGALERIJA] ‘Fudbalerke’ i druge frizure nogometaša

Što ako netko želi biti buntovan? Pa ne zna se, ali poznavajući način kažnjavanja za druge stvari, ni ta svojevoljnost zasigurno neće olako proći.

– Frizura našeg Izvrsnog vođe je zbilja posebna i neće savršeno pristajati svima. Jer svi imaju različit oblik glave i drugačije crte lica, prenijeli su azijski mediji izjavu anonimnog izvora.

Ni do sada nije bilo šarenilo na glavama Sjeverokorejaca. Naime muškarci mogu odabrati između deset frizura, dok je nježniji spol ‘puno povlašteniji’ te može još uvijek nositi jednu od 18 dozvoljenih frizura.

Pokojni diktator ove zemlje Kim Jong-il je vladao 17 godina te također imao prepoznatljivu frizuru. Naime kako bi izgledao viši, konstantno je nosio popularnu ‘gljivu’.

Bizarno: Evo kakvu frizuru moraju imati svi studenti u Sjevernoj Koreji!
Share via
Copy link
Powered by Social Snap