Pretraga

Najbolje tri kućne vježbe za skidanje masnih naslaga

A- A+

Borbu s masnim naslagama oko trbuha, vode mnogi pripadnici obaju spolova i to bez obzira na njihovu ukupnu masu. Ovaj dio tijela je jednostavno područje na kojem se masnoće obožavaju nakupljati, a s druge strane tu ih je najteže istopiti. Sve bi bilo jednostavnije da trbušnjaci nisu toliko atraktivna mišićna skupina pa kada su oblikovani i istrenirani, izgledaju vrlo privlačno. Stoga evo tri izvrsne vježbe za skidanje trbušnih masnih nakupina, koje možete obavljati kući. Za izvedbu nije potrebna nikakva dodatna oprema.

Screenshot: YouTube

Područje trbuha je osjetljivo kada je u pitanju nakupljanje masnih naslaga. Bez obzira što imate normalnu tjelesnu masu te su vam vitki ostali dijelovi tijela, salo oko trbuha voli se taložiti, a istovremeno se teško uklanja. Sve bi bilo lakše podnošljivo da trbušnjaci nisu uistinu tako atraktivni mišići te vrlo seksi izgledaju i na djevojkama i na dečkima, kada su istrenirani. Portal body.ba donosi tri najbolje kućne vježbe, uz pomoć kojih će vaši trbušnjaci izgledati vrlo privlačno na plaži ili na drugom mjestu gdje ih budete ponosno pokazali.

Izdvojeni članak

Najčešće greške prilikom vježbanja

Za njih vam nije potrebna dodatna oprema tek malo vremena i dobre volje. Evo i koje su:

  • Obrnuti trbušnjaci za donje trbušne mišiće (podizanje nogu, ali iskrivljenih kako bi se izbjegle ozljede), 20 ponavljanja

  • Doticanja prstiju za gornje trbušne mišiće, 20 ponavljanja

  • Plank (izdržaj u gornjoj poziciji skleka), 30 sekundi

Ključno je odraditi sve tri vježbe bez odmora te taj cjelokupni program ponoviti četiri puta.