Pretraga

Poznati svi sudionici knock-out faze Sveučilišne futsal lige

A- A+

Završeno je i posljednje kolo grupne faze Sveučilišne futsal lige u Zagrebu te su poznati svi sudionici osmine finala. Mnogo će tu biti zanimljivih dvoboja, a kao najzvučniji ogled izdvaja se onaj Kineziološkog i Fakulteta prometnih znanosti. Za sada je prvi topnik natjecanja Dario Marikić iz ekipe FER 1, koji je tresao protivničke mreže ukupno 18 puta. Evo i svih sudionika knock-out faze.

Ovogodišnja Sveučilišna futsal liga u Zagrebu, brojala je do sada najviše ekipa, u povijesti natjecanja, odnosno njih 38. Nakon odigranih devet kola po skupinama, u knock-out fazu će njih 16. Od ekipa koje se nisu plasirale u daljnji krug, svakako valja istaknuti Ekonomski fakultet, koji godinama sudjeluje u završnicama futsal lige te je zabilježio čak i titulu 2009.

Izdvojeni članak

[Sveučilišna futsal liga] Zbog ljubavi KIF-ovci prvi puta u povijesti ‘pali’ bez borbe

Kao najzanimljiviji par knock-out faze, barem po imenima, mogao bi biti duel Kineziološkog fakulteta i Prometa. Branitelj naslova Građevinski fakultet će se ogledati s ‘kolegama’ i susjedima Geodetskog.

Ljestvicu strijelaca nakon grupne faze predvodi Dario Markić iz ekipe FER 1, koji je zabio 18 golova. Najbolji napad, a ujedno i jedina ekipa sa stopostotnim učinkom u dosadašnjem dijelu futsal lige je VERN. U devet utakmica zabili su 62 gola, dakle gotovo 7 po utakmici.

Najviše je pak golova primilo Hrvatsko katolično sveučilište, točnije 64.

Pogledajte sve sudionike osmine finala Sveučilišne futsal lige u Zagrebu, kao i podatke tko će se s kime ogledati.

Osmina finala:

FER 2 – GEF

GF – FPZ

KF – FPRZ

ZV – VERN

BAK – HVU

FER 1 – MF

ZŠEM – PMF

PF – LIB