[FOTO] TTF zanimljivom revijom obilježio 25. godišnjicu postojanja

Tekstilno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu svečanim je programom u utorak obilježio 25 godišnjicu postojanja te 55 godina postojanja tekstilnog studija. Dekanica Sandra Bischof uručila je prigodne nagrade i zahvalnice profesorima umirovljenim u prošloj akademskoj godini, a dio slavlja bio je i nastup Zagrebačkog ansambla flauta te modna revija.

Detalj s revije povodom 25 godina TTF-a/ foto: Ivan Klanac

Interes za zagrebački TTF pokazali i slovenski srednjoškolci

– Izuzetno važna sastavnica rada Fakulteta povezivanje je znanosti, umjetnosti i primjena tehnike, rekao je na proslavi rektor Damir Boras, stoji na službenim stranicama Grada Zagreba.

Dodao je i kako mu je iznimno drago što se to događa upravo u Zagrebu, gdje je rad Sveučilišta utemeljen u društvu, te koji kroz suradnju s Gradom ostvaruje odličnu poveznicu s gospodarstvom.

Proslavi su nazočili i gradonačelnik Milan Bandić te pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo, rad i poduzetništvo Mirka Jozić, koja je podsjetila je kako je Grad Zagreb s Tekstilno-tehničkim fakultetom potpisao sporazum o suradnji na području znanosti i gospodarstva.

Riječ je naime o studentskoj Zadruzi, koja se priključila gradskom natječaju za poticanje društvenog poduzetništva, a koja je dobar primjer organiziranja mladih u ostvarivanju zajedničkih projekata.

Detalj s revije povodom 25 godina TTF-a/ foto: Ivan Klanac

Odgovori