Đir po Savi: Budući da nemaju ispite, studenti su jako opušteni u domu Stjepan Radić

Trećeg dana Europskih sveučilišnih igara napravili smo krug po studentskom kompleksu Stjepan Radić, unutar kojeg je najveća koncentracija sportaša. Tri menze su u pogonu, terasa kafića odmah do njih gotovo je puna, a mjesta na kojima je otvoren wi-fi, također privlače dosta ‘posjetitelja’.  Na popularnoj Savi je instalirana je i mobilna konstrukcija na kojoj će biti izvedena predstava Kaleidoskop.Obzirom da su teniski tereni u neposrednoj blizini kompleksa Stjepan Radić, mečevi su vrlo dobro posjećeni, o čemu svjedoče i fotografije tribina.

Pogledali smo potom i košarkaški derbi dana u Draženovom domu. Studenti Sveučilišta u Splitu su do sada imali dvije pobjede kao i predstavnici Vytautas Magnus Universitya iz Litve. No, u današnjem međusobnom ogledu, besprijekorni Litavci su svladali Splićane 87-61 te obzirom na ovu, ali i prethodne dvije predstave, zasigurno istaknuli kandidaturu za osvajanje naslova.

Podsjećamo, ulaz za sva natjecanja je besplatan pa ako imate svoje favorite ili uživate u pojedinim sportovima, slobodno se možete zaputiti na neko od borilišta u Zagrebu ili Rijeci.

Sve opisane detalje pogledajte u galeriji fotografija.

Pročitajte i ostale vijesti vezane za Europske sveučilišne igre:

Hrvatska skupila već 7 zlata na Europskim sveučilišnim igrama

Košarkašice Sveučilišta u Zagrebu idu po medalju na Europskim sveučilišnim igrama

Događaji koje ne smijete propustiti na Europskoj univerzijadi u Zagrebu i Rijeci

[FOTO+VIDEO] Spektakularnim programom otvorene Europske sveučilišne igre

Odgovori