Pretraga

MOL Grupa studenticama daje stipendiju od 5.000 eura, priliku za zaposlenje i staž

A- A+

Vodeća naftna i plinska kompanija MOL Grupa, dijeli stipendije studenticama Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije i Rudarsko- naftno- geološkog fakulteta. Natječaj za program FEMMe produžen je do 18. studenog ove godine.

FEMMe

Od 10.listopada otvoren je natječaj za program FEMMe u sklopu kojeg se dodjeljuju stipendije MOL Grupe. Odluka je kako se Hrvatskoj na natječaj mogu prijaviti studenticama Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije i Rudarsko- naftno- geološkog fakulteta.

Izdvojeni članak

INA poziva srednjoškolce da se prijave na Junior Freshhh

Studentice su tako u prilici osvojiti jednogodišnju stipendiju u iznosu od 5.000 eura, a imaju priliku i za zaposlenje ili pripravnički staž u MOL Grupi po završetku studija sukladno poslovnim potrebama MOL Grupe. Također, dobit će priliku za sudjelovanje na međunarodnim naftnim i plinskim konferencijama te priliku za posjete postrojenjima MOL Grupe kako bi iskusile naftno i plinsko poslovanje u stvarnosti.

– Cilj ove inicijative je, između ostalog, potaknuti interes žena prema STEM području, a i na neki način pomoći mladim ženama u razvoju njihove karijere. Smatramo da je to odlična prilika za mlade studentice koje imaju mogućnost dobiti pozamašnu stipendiju, ali i mogućnost, u organizaciji MOL Grupe, sudjelovati na stručnim konferencijama, a i samim time dobiti priliku za zapošljavanjem u MOL Grupi, pišu iz INA-e.

Iako je prvotno natječaj trebao trajati do 10. studenog 2016. godine, iz INA-e obavještavaju potencijalne kandidatkinje kako je isti poroduljen do 18. studenog 2016., tako da je još uvijek moguće prijaviti se.

Detalje o natječaju možete saznati na ovoj poveznici.