[VIDEO] Profesor ostao u suzama nakon driljivog oproštaja kojeg su mu pripremili učenici

Profesor Luiz Antonio Jarcovis u jednoj brazilskoj školi predaje znanost, a pred nekoliko je dana došao trenutak njegova oproštaja od nastavničkog rada. Da je bio omiljen među svojim učenicima najbolje pokazuje ovaj video u kojemu su se sve do jednoga poredali uz rub hodnika i profesora ispratili gromoglasnim pljeskom uz skandiranje njegova imena.

Screenshot: Facebook; BBC Brasil

Posljednji dan u nastavničkoj karijeri profesoru Luizu Antoniu Jarcovisu ostat će u pamćenju do kraja života. Na izlasku sa svog posljednjeg nastavnog sata, profesora je dočekalo nevjerojatno iznenađenje. Naime, duž hodnika poredali su se svi učenici škole i ispratili ga gromoglasnim pljeskom, uz skandiranje njegova imena. 

Bila je to ideja ravnateljice škole Mônice Matta, piše bbc.com. Profesora su istog trena obuzeli osjećaji, te se uz suze, ali s velikim ponosom, prošetao kroz gomilu.

– Bilo je vrlo uzbudljivo za sve. Znali smo da će to biti njegov posljednji dan u učionici i odlučili smo mu pripremiti iznenađenje. To je san svakog nastavnika. Moramo biti više cijenjeni, kazala je za bbc.com ravnateljica Matta.

Oproštaj učenika od svog voljenog nastavnika pogledajte u videu u nastavku.

Odgovori