Pozor osmaši: samo danas možete prijaviti neispravnosti u sustavu NISpuSŠ!

Prijave srednjoškolskih programa započele su pred točno osam dana, a završavaju sutra, 6. srpnja točno u podne. Od danas u 11 sati budućim je srednjoškolcima omogućeno podnošenje prigovora na nedostatak ili netočnost podataka koji utječu na ljestvice poretka, a to je moguće učiniti do 23:59 sati.

Od 5. srpnja, u 11:00 sati na kartici ‘Moji prigovori’ u sustavu NISpuSŠ, moguće je podnositi prigovore na nedostatak ili netočnost podataka koji utječu na ljestvice poretka (osobni podaci, ocjene, rezultati natjecanja, rezultati dodatnih provjera i sl.). Rok za podnošenje prigovora je 5. srpnja u 23:59.

10 srednjih škola u Međimurskoj županiji koje upisuju najbolji učenici

Svi prigovori pristigli do navedenog roka bit će riješeni, a prigovori pristigli nakon toga roka neće biti razmatrani.
Na stranici www.upisi.hr na Moji prigovori učenici će moći vidjeti prigovore koje su uputili do 5. srpnja u 23:59, kao i odgovore na iste. 

Kandidati su zamoljeni da u rubriku Moji prigovori postavljaju samo argumentirane prigovore koji se odnose na nedostatak ili netočnost podataka koji utječu na ljestvice poretka, a ostali prigovori neće se razmatrati.
Ako imate pitanja, možete ih uputiti ih na adresu helpdesk@skole.hr, ne u prigovore. 

Uz svaki prigovor u sustavu NISpuSŠ vidljivi su i osobni podatci kandidata, stoga će kandidati koji šalju uvredljive poruke te poruke koje vrijeđaju na osnovu rasne, nacionalne, spolne ili vjerske pripadnosti biti sankcionirani u skladu s pravilima. 

U srijedu, 6. srpnja 2016. u 12:00 sati zaključat će se liste prioriteta kandidata te će od toga trenutka razrednicima osnovnih škola biti omogućen ispis prijavnica za učenike njihovih razreda u izborniku Prijavnice. Prijavnice moraju potpisati kandidat i njegov roditelj/skrbnik te dostaviti razredniku do 8. srpnja 2016. godine u 15:00 sati, koji će to označiti u sustavu. 

Važno je napomenuti da će se samo kandidati za koje je u sustavu označeno da su predali potpisanu prijavnicu naći na konačnim ljestvicama poretka.

Druge vijesti na temu ‘Upisi u srednje’

Kalkulator izračuna bodova pogledajte ovdje

Navala osmaša na opće gimnazije a najveća konkurencija za smjerove zlatar i vrtlar

20 najboljih gimnazija u Hrvatskoj prema prosjecima upisanih učenika

10 škola u Splitsko-dalmatinskog županiji koje upisuju najbolji učenici 

10 zagrebačkih srednjih škola koje upisuju najbolji učenici 

20 strukovnih srednjih škola koje upisuju najbolji učenici u Hrvatskoj

10 srednjih škola u Primorsko-goranskoj županiji koje upisuju najbolji učenici

10 srednjih škola koje upisuju najbolji učenici Istre

HZZ je osmašima preporučio koje srednje škole upisati u svakoj hrvatskoj županiji pa na ovom linku pogledajte što su savjetovali za vašu. Koje su pak najbolje srednje škole u Zagrebu, možete vidjeti ovdje.

Odgovori