Pretraga

U Ciboni se organizira velika dvodnevna brucošijada na kojoj će glavna zvijezda biti Isus

A- A+

Mjesec listopad doba je kada većina fakulteta i studentskih udruga organizira brucošijade – događaje s ciljem zbližavanja novih studenata kroz zabavu. Zanimljivu brucošijadu na kojoj će glavna zvijezda biti Isus, organizira Studentski katolički centar Palma.

Foto: Ivan Božić|srednja.hr

Još uvijek nije poznat datum održavanja mise za početak nove akademske godine, ali zato Studentski katolički centar organizira veliki dvodnevni događaj zanimljivog naziva ‘Isus na brucošijadi’. Riječ je zapravo o duhovnoj obnovi za studente, koja će se 28. i 29. listopada (subota i nedjelja) održati u Ciboni.

Izdvojeni članak

Studentski kapelan Damir Stojić odgovorio na pitanje je li Ultra mjesto za svećenika

Duhovnu obnovu koja kreće u 10 sati predvodit će studentski kapelani pater Ike Mandurić i don Damir Stojić te povjerenik za pastoral mladih zagrebačke nadbiskupije velečasni Ivan Valentić.

Kako niti jedna brucošijada ne može proći bez glazbenog sadržaja i ovu će, prema najavi, animirati Alan Hržica, Petar Buljan i Nadbiskupijski zbor mladih. Da interes za ovaj događaj među mladima svakako postoji, svjedoči činjenica da je na Facebooku prisustvo potvrdilo već više od 500 osoba, a učiniti isto možete i vi na ovoj poveznici.

Iz SKAC-a, kako nam kažu, za sada ne planiraju naplaćivati ulaz, a ako se u narednom razdoblju to izmjeni, cjena ulazince ne bi trebala biti viša od 10 kuna. Osim studenata, dobrodošla je i radnička mladež.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap