Pretraga

Dekan Ekonomije žestoko oprao studentski zbor jer su htjeli povlastice

A- A+

Dekan Ekonomskog fakulteta u Beogradu Branislav Boričić, poznat je kao omiljeni profesor matematike, čemu svakako doprinosi i njegova spontana komunikacija putem društvenih mreža. Ponovno je zavrijedio mnoštvo sviđanja zbog promicanja pravih vrijednosti, stautsom na Facebooku o svome sastanku s predstavnicima tamošnjeg Studentskog parlamenta. Naime, kako profesor Boričić navodi, na trenutke je zbog pobune moglo doći i do ekscesa.

Branislav Boričić/ izvor: Privatna arhiva

Profesor matematike, a ujedno i dekan beogradskog Ekonomije Branislav Boričić, ponovno je zaslužio odobravanje šireg puka, zbog vrijednosti koje nastoji usaditi svojim studentima.

Izdvojeni članak

[Naj profesor] Branislav Boričić sve je samo ne obični predavač s beogradske Ekonomije

Predstavnici u studentskom tijelu, iskazali su veliko nezadovoljstvo nakon što je profesor počeo govoriti o tome da sve fakultetlije moraju biti jednake te da nema mjesta za povlastice onih koji su članovi Studentskog parlamenta.

Očito se i u susjedstvu susreću s time da na studentske zborove nastoje utjecati političke stranke, kao i da predstavnici u studentskim tijelima nastoje oponašati poslanike u nacionalnom parlamentu.

Uostalom pročitajte Boričićev izvještaj sa spomenutog sastanka.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/hr_HR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

PROŠLO JE BEZ POLIVANJA. Dakle, okupio ja studente prekjuče da im objasnim da ne oponašaju političare i stranke, i kad…

Posted by Branislav Boričić on 26. veljače 2016

Dekan Ekonomije žestoko oprao studentski zbor jer su htjeli povlastice
Share via
Copy link
Powered by Social Snap