Pretraga

Sveučilište u Zagrebu objavilo natječaj za dodjelu 500 stipendija od 10.000 kuna

A- A+

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima za akademsku godinu 2018./2019. Natječajem se dodjeljuje ukupno 500 stipendija u iznosu od 10.000 kuna.

Foto: Srednja.hr

Sveučilište u Zagrebu otvorilo je ovogodišnji natječaj za dodjelu sveučilišnih stipendija redovitim studentima preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih, diplomskih sveučilišnih te preddiplomskih stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija.

Izdvojeni članak

Objavljena imena dobitnika STEM stipendija: Doznajte u kojem ih je području dodijeljeno najviše

Stipendije se dodjeljuju u četiri kategorije: 350 stipendija za izvrsnost dodjeljuje se studentima koji se nalaze u top 10% najuspješnijih na studijskom programu za koji se prijavljuju; 40 stipendija bit će dodijeljeno studentima koji studiraju nastavničke studijske programe u području matematike, prirodnih znanosti i informatike; 10 stipendija uspješnim studentima sportašima te 100 stipendija studentima slabijeg socio-ekonomskog statusa.

Studenti se na natječaj mogu prijaviti samo u jednoj kategoriji, a ukupni iznos stipendije je 10.000 kuna. 

Prijave na natječaj traju od 20. ožujka do 7. travnja 2019. do 24 sata, a obavljaju se isključivo elektroničkim putem upisivanjem podataka u aplikaciju na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu. Studenti koji ostvare pravo na stipendiju ne mogu biti korisnici druge stipendije u tekućoj akademskoj godini.

Kriterije za svaku od kategorija sveučilišne stipendije, kao i što je sve potrebno priložiti na natječaju, možete pronaći u dokumentu koji slijedi. Napomena: ako vam dokument nije vidljiv, potrebno je osvježiti stranicu.

Sa Sveučilišta poručuju kako se studenti  sva dodatna objašnjenja mogu obratiti na kontakt e-adresu: stipendije@unizg.hr ili na telefon 01/4564-271.

Download

Sveučilište u Zagrebu objavilo natječaj za dodjelu 500 stipendija od 10.000 kuna
Share via
Copy link
Powered by Social Snap