Pretraga

Uskoro kreću upisi u ljetni semestar SC-ove škole stranih jezika

A- A+

Svi zainteresirani za učenje stranih jezika, kao i studenti koji ostvaruju popust, mogu se upisati u ljetni semestar SC-ove škole stranih jezika. Upisi traju od 3. do 21. veljače 2014., svakim danom osim subote i nedjelje, od 10 do 18 sati u Studentskom domu Cvjetno naselje. Nastava počinje u ponedjeljak 24. veljače i održava se u studentskim domovima.

U sklopu zagrebačkog Studentskog centra nalazi se škola stranih jezika čiji ljetni semestar počinje 24. veljače i traje 64 sata (2×2 sata tjedno).

Ako želite naučiti engleski, njemački, talijanski, španjolski, ruski ili francuski, a uz to ostvariti i pozamašan studentski popust, onda je ova škola pravi izbor za vas.

Izdvojeni članak

Svi srednjoškolci mogu se prijaviti na besplatan tečaj kineskog jezika

Upisi u ljetni semestar traju od 3. do 21. veljače svakim radnim danom, osim subote i nedjelje, od 10 do 18 sati u Studentskom domu Cvjetno naselje.

Kandidati s određenim predznanjem o jeziku koji žele usavršiti, trebaju pristupiti klasifikacijskom ispitu kako bi se lakše odredilo kojem stupnju pripadaju.

Klasifikacijski ispiti se provode po sljedećem rasporedu:

  • njemački i engleski jezik – 6.,13. i 20. veljače od 15 do 18 sati

  • talijanski jezik – 13. i 20. veljače od 15 do 18 sati

  • španjolski, ruski i francuski – 20. veljače od 15 do 18 sati

Cijena tečaja za građane iznosi 1 380 kuna za jednokratnu uplatu, dok plaćanjem u tri rate trebate izdvojiti 1 500 kuna. No ako ste student, jednokratnim plaćanjem trebate izdvojiti 1 050 kuna, a ako se odlučite za rate, onda tečaj plaćate 1 200 kuna.

Ako imate kakav upit obratite se na email adresu skolastranihjezika@sczg.hr.

Uskoro kreću upisi u ljetni semestar SC-ove škole stranih jezika
Share via
Copy link
Powered by Social Snap