Pretraga

Riječki maturanti razrednika iznenadili dirljivim oproštajnim pismom

A- A+

Za nešto više od mjesec dana, 22. svibnja, maturantima nastava konačno završava i zatim im slijedi polaganje ispita državne mature. Učenici 4.b razreda Prve šušačke hrvatske gimnazije u Rijeci emotivnim su se pismom zbog toga sada odlučili oprostiti od svog razrednika, Marina Miletića, i zahvaliti mu za protekle četiri godine u školi.

Foto: Marin Miletić/Facebook

Oduševljen njihovim porukama, vjeroučitelj je pismo objavio na Twitter.

– Tviteri, nema tih para. Stvarno, nema ih. Kada dobiješ emociju od svog razreda…moji maturanti, moj 4.b, napisao je ponosni Miletić.

O riječkom smo nastavniku već jednom pisali. Prije šest godina, na isti ga je način odlučio iznenaditi tadašnji 4.d razred. Pismo je završilo na Facebooku.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Ludi sat razrednika: Profesor se zamaskirao u popularnog didu Tonija i izveo performans

– Mi profesori očekujemo od učenika da sada vide, uoče i razumije, no to ne ide tako. Mi profesori smo samo sijači. Onako, dolazite svaki dan u razred, svjedočite, pričate, plačete, radujete se, vičete šutite, izgarate pred tim mladim ljudima, a oni vas često samo znaju – gledati. (…) Kad s mladima igrate otvoreno, imate odnos istina i dobijete puno više nego što ikada možete primiti. To je najljepše, rekao nam je Miletić te 2013. godine.

 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap