Pretraga

Sveučilište u Splitu objavilo upisne kvote za sve svoje sastavnice

A- A+

Temeljem odluke Senata Sveučilišta u Splitu, raspisan je natječaj za upis studenata u I. godinu preddiplomskog sveučilišnog, integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog te preddiplomskog stručnog studija u akademskoj godini 2017./2018. Njaviše brucoša moći će se upisati na tamošnji Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje.

Foto: Ivan Božić|srednja.hr

Kao i na svim ostalim hrvatskim sveučilištima prijave za upis na studij obavljaju se na mrežnoj stranici Postani student putem koje se pristupa Nacionalnom informacijskom sustavu prijava na visoka učilišta (NISpVU), sustavu pomoću kojeg kandidati prijavljuju polaganje ispita državne mature i prijavljuju se za upis na odabrane studije.

Izdvojeni članak

Poznat broj upisnih mjesta za sve fakultete i studije Sveučilišta u Zagrebu

Dodatne provjere posebnih znanja, vještina i sposobnosti za upis na pojedine studije Sveučilišta u Splitu provode sastavnice Sveučilišta u Splitu prema uvjetima u posebnom dijelu Natječaja dostupnom na dnu ovog teksta. 

Splitski Ekonomski fakultet ove godine upisuje 390 brucoša, a Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje njih 580. Splitski Filozofski upisuje 395 novih studenata, a Pomorski njih 325. Ukupno 310 maturanata moći će se upisati na tamošnji Pravni fakultet. 

Kvote po pojedinim studijima, te kvote za diplomske studije, kao i sve uvjete iz natječaja možete vidjeti u dokumentu koji slijedi.

Upisne kvote i natječaj za upis 2017_2018 _Sveučilište u Splitu by srednja.hr on Scribd

Share via
Copy link
Powered by Social Snap