Pretraga

Časna sestra postala pravi internetski hit: Na humorističan način ‘ispričala’ svoj susret s Bogom

A- A+

Dijana Lončarek je trenutno najpopularnija časna sestra u Hrvatskoj, a potonje može zahvaliti svom smislu za humoru i odličnom sluhu. Odlučila je približiti se mladima tako što je svoj susret s Bogom i opjevala imitirajući poznate pjevačke zvijezde naše estrade. Video časne sestre koja je opjevala svoj poziv postao je viralan te je prikupio preko 90 tisuća pogleda.

Screenshot YouTube

Časna sestra Dijana Lončarek postala je pravi internetski hit zahvaljujući videu na kojemu mladima priča, točnije pjeva o tome kako je osjetila duhovni poziv i zaredila se.

Izdvojeni članak

Najzaraznije pjesme koje nam se urežu u pamćenje zbog reklama

– Dijana vođena ljubavlju prema današnjim mladim ljudima pronašla je načina kako prereći Evanđelje na jezik razumljiv današnjem mladom čovjeku. Kako ispričati (u ovom slučaju otpjevati) svoj duhovni poziv, susret i odnos sa Isusom Kristu koji je Bog živi, na način koji je jasan i privlačan današnjem mladom čovjeku, objavila je Župa Zabok na svojoj web stranici.

Ova simpatična i vesela časna sestra nekolicini mladih ljudi odlučila je na humorističan način prepričati svoj susret s Bogom. Pritom je pokazala izniman pjevački talent, jer je svoju priču opjevala tako što je imitirala poznate glazbenike s naše estrade kao što su Josipa Lisac, Jelena Rozga ili Ranko Boban. 

U nekoliko dana video na kojemu vesela Zagorka pjeva i priča prikupio je preko 90 tisuća pogleda. Uvjerite se i sami zašto je ova časna sestra postala tako popularna.

Časna sestra postala pravi internetski hit: Na humorističan način ‘ispričala’ svoj susret s Bogom
Share via
Copy link
Powered by Social Snap