U nekoliko dana preminulo četvero mladih u prometnim nesrećama, HNS se oprašta od svojih nogometaša

Teška nesreća zavila je u crno mjesto Runoviće i Imotsku krajinu. Na licu mjesta je preminuo mladić Zoran Jakić, a sinoć su u medijima izašle prve informacije kako je život izgubio i još jedan 17-godišnjak. U istoj nesreći se još troje ljudi ozlijedilo. U slavonskom mjestu Dragovci preminuo je 18-godišnji Jure Bogdanović kao i 21-godišnji vozač.

foto: YouTube; screenshot

Hrvatski nogometni savez se na svojim stranicama oprostio s dvojicom svojih članova, mladih nogometaša koji su život izgubili u mjestima Runovići i Dragovci.

– Hrvatski nogometni savez izražava najdublju sućut njihovim obiteljima zbog ovih nenadoknadivih gubitaka, priopćili su iz HNS-a.

Nesreća u mjestu Runovići s dvoje mrtvih

Zoran Jakić, 16-godišnji član NK Mračaj iz Runovića, poginuo je u noći sa srijede na četvrtak. Sinoć je Dalmacijanews.hr izvijestila kako je još mladić, 17-godišnjak, iz iste nesreće izgubio život. Troje ih je ozlijeđeno.

U Dragovcima nesreća s dvoje stradalih

Na mjestu događaja smrtno su stradali 21-godišnji vozač i 18-godišnji suvozač, a 16-godišnji i 19 godišnji putnici u vozilu su bili teško ozlijeđeni te su prevezeni u Opću bolnicu „Nova Gradiška“ na ukazivanje liječničke pomoći i daljnje liječenje, prenosi dnevnik.hr.

– U noći s četvrtka na petak, u prometnoj nesreći u mjestu Dragovci poginuo je Jure Bogdanović, 18-godišnji junior MNK Brod 035, koji se nogometom bavio od 2009. godine, rekli su iz HNS-a.

Odgovori