Pretraga

‘Kad zamirišu jorgovani’: 19-godišnji lopov nakrao se parfema vrijednih 18.700 kn

A- A+

Policijski službenici PU zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje devet kaznenih djela ‘Krađa’ i jedna ‘Teška krađa’. Mladić je, naime, po zagrebačkim drogerijama krao parfeme pri čemu je počinio materijalnu štetu u vrtoglavom iznosu od 18.700 kuna.

Ilustracija: Pixabay

Iz PU zagrebačke ovog je četvrtka priopćeno da je dovršeno kriminalističko istraživanje nad mladićem iz Zagreba koji je početkom mjeseca u drogerijama ukrao ukupno 24 parfema.

– Naime, sumnja se da je osumnjičeni, od 7. do 24. siječnja 2022. neovisno o dobu dana, prema unaprijed stvorenoj namjeri oduzimanja tuđe pokretne stvari s ciljem da ju protupravno prisvoji, došao u više različitih drogerija na području Maksimira, iskoristio zauzetost zaposlenica te otuđio ukupno 22 razna parfema, piše u policijskom priopćenju.

I tu mladi lopov nije stao.

– Već je 24. siječnja oko 11.15 sati došao u Ulicu Zdeslava Turića u drogeriju, gdje je pri ulasku došao do prodajnih polica s parfemima u namjeri da ih otuđi, da bi ga u jednom trenutku uočila zaposlenica, pokušala spriječiti, međutim nije uspjela te je osumnjičeni ipak, na drzak način uspio s police otuđiti dva parfema i pobjeći, opisuju iz policije.

Materijalna šteta koju je svojim krađama uzrokovao, navode iz policije, iznosi oko 18.700 kuna.

– Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće podnijeto je nadležnom državnom odvjetništvu, kažu iz policije.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap