Pretraga

Orgije u Đakovu: Dvoje mladih šokiralo prolaznike seksajući se na klupici usred bijela dana

A- A+

Jedna je Đakovčanka pješačila na posao, te je u centru grada na klupici, susrela dvoje potpuno golih mladih u seksualnom klinču. Gospođu je dodatno šokirala činjenica da je pored ovog para stajao odjeven mladić te je pomislila da se možda radi o svodništvu.

Nešto prije šest sati ujutro, jedna je Đakovčanka išavši na posao, zatekla mladi par u seksualnom odnosu, na klupi u centru grada. Gospođa se šokirala prizorom, a dodatno ju je prenerazila prisutnost još jednog odjevenog mladića, pa je pomislila da se možda radi i o svodništvu, piše Glas Slavonije.

Izdvojeni članak

Seksualni kalkulator: S koliko ste osoba zapravo spavali

Đakovačka policija nije do sada evidentirala slučaj prostitucije ili svodništva

Unatoč tome što je svjedokinja slučaja prolazila vrlo blizu poprišta ‘akcije’, par se nije dao omesti. Kao ni promatrač, za kojeg je pomislila da je makro. Ova slučajna prolaznica radi toga je prijavila slučaj policiji.

Naime iako se neko vrijeme nagađalo da u Đakovu postoji prostitucija, kao i to gdje su mjesta ‘pružanja usluga’, nikada ništa nije dokazano.

– Na području PP Đakovo nema evidentiranih slučajeva prostitucije i svodništva, odnosno kaznenih djela ni po prekršajnom ni po kaznenom zakonu. Sam taj čin na javnom mjestu bez nekakvih drugih elemenata je zabranjen i potpada pod remećenje javnog reda i mira, to je vrijeđanje moralnih osjećaja građana. No sve drugo ovisi o okolnostima. Ovisno o tome radili li se to za novac, iz nekakve ekshibicije, ili nekog trećeg razloga, u tom smjeru idu i krim-istraživanja. Tako da se to ne može objediniti. Cijeli je niz različitosti, doznaje u Odjelu za izvještajnu analitiku PU osječko-baranjske spomenuti izvor.

Izdvojeni članak

Šokantno: Evo čime se petina mladih zapravo bavi za vrijeme seksa

Ili je droga ili svodništvo

Gospođa koja je prijavila ovaj čin, smatra da je zasigurno mladi par bio pod utjecajem opijata, ako nije riječ o svodništvu. Jer kako drugačije objasniti upuštanje u seksualni odnos, u centru grada, bez razmišljanja o posljedicama.

– Nažalost, mladi su izgubili pojam o vrijednostima i o tome što je privatno, a što javno. Ja se uvijek vraćam na isto, bojim se da smo mi loši uzori, da oni od nas vide puno toga lošega. Ako smo u sferi spolnosti, moram reći da tu imamo velikih teškoća, jer, zapravo, mladi ne znaju vrijednost spolnog odgoja, njima je to postalo kao rukovanje. S druge strane, zgražamo se i ne dopuštamo taj famozni modul o spolnosti, ne da bismo ih naučili tehniku, nego da bi se zaista govorilo o vrijednosti međuljudskog odnosa i poštovanju onog drugoga, objasnila je za Glas Slavonije psihologinja Mirjana Nazor.

Orgije u Đakovu: Dvoje mladih šokiralo prolaznike seksajući se na klupici usred bijela dana
Share via
Copy link
Powered by Social Snap