Pretraga

Osobine koje bi trebao imati svaki tinejdžer

A- A+

Poznato je kako su tinejdžerski dani mnogima najteži te da u tom razdoblju uz divljanje hormona mnogi donose nepromišljene odluke. Međutim, ipak postoji nekoliko osobina koje bi svaki tinejdžer morao posjedovati.

Najteže i najproblematičnije razdoblje u životu je doba adolescencije, ipak takvo ponašanje se ne ispoljava kod svih tinejdžera podjednako. Dok je danas nezamislivo biti student i ne poznavati engleski jezik, ista stvar je i s tinejdžerima. Uz spomenuto, provjerite koje bi još osobine trebao imati svaki tinejdžer.

Izdvojeni članak

Sposobnosti genija koje svatko može naučiti

Poznavanje engleskog jezika

Vjerojatno su vam stariji nekoliko puta do sad ponovili kako je čovjek koji u današnje vrijeme ne zna engleski jezik, nepismen čovjek. Pri tom se pod poznavanjem spomenutog jezika ne podrazumjeva naučeni refern pjesme ili prijevod kratica poput lol i rofl. 

Rad na računalu

Nije dovoljno znati se koristiti Facebookom ili odigrati pokoju igricu na laptopu ili računalu. Koliko god ste nepismeni ako ne razumijete engleski, toliko si ne smijete dopustiti ni informatičku nepismenost. Za početak morate svladati Microsoft Office te osnove služenja internetom.

Organizacijske sposobnosti

Sljedeća od sposobnosti koje bi trebali posjedovati svi tinejdžeri je organizacijska. Ako ste u mogućnosti uskladiti učenje, hobi i druženje s prijateljima, uvelike vam je lakše u životu. Također, kad netko prepozna da ste u mogućnosti organizirati bilo što, ostavljate na njih dojam odgovorne i sposobne osobe na koju se mogu bez straha osloniti.

Osobine koje bi trebao imati svaki tinejdžer
Share via
Copy link
Powered by Social Snap