Pretraga

Posjetite Diversity festival boja na Jarunu i odlično se zabavite

A- A+

Na zagrebačkom Jarunu u nedjelju 16. lipnja održava se Diversity festival boja u kojemu će potpuno besplatno moći uživati svi mladi željni zabave. Koncerti počinju već od jutarnjih sati, a oko 17 sati će krenuti šaroliko bacanje boja u prahu. Festival je nastao od strane Organizacije Direktnih Akcija, a njegov je cilj jačanje individualnosti i snage mladih kroz razne individualne vještine. Uz brojne koncerte, održavat će se brojne radionice i prezentacije.

Ako ste željni dobre zabave, potpuno besplatno, onda se uputite u nedjelju 16. lipnja na zagrebački Jarun gdje se održava Diversity festival boja. Organizacija Direktnih Akcija (ODA) zaslužna je za održavanje festivala koji služi za jačanje individualnosti i snage mladih kroz razne individualne vještine i druženja.

Izdvojeni članak

Terraneo festival potvrdio nastupe novih izvođača

Festival će obilovati koncertima, radionicama i prezentacijama, a počinje u 10 sati ujutro. Iz organizacije su naveli da se Diversity protivi svakoj propagandi te da nosi samo jednu poruku – Budi svoj/a!.

Ovisno o maksimalnoj posjećenosti, oko 17 sati na energičnom valu soundsystem muzike krenuti će šaroliko bacanje boja u prahu za jedinstveni izričaj opuštanja, kreativnosti i i vlastite individualnosti. Boja je stopostotno organska i lako se pere s odjeće i kože, pa nemate razloga ne biti prvi u regiji koji će imati priliku doživjeti to.

Nakon festivalskog bacanja boja, mnogih radionica i prezentacija, u 20 i 30 sati slijedi veliko finale. Radi se o audiovizualniom show performansu plesnih elemenata i inkantacije koji će privesti zabavu kraju.

U dokumentu provjerite raspored događaja na Festivalu.

Posjetite Diversity festival boja na Jarunu i odlično se zabavite
Share via
Copy link
Powered by Social Snap