Profesor s beogradske Ekonomije Facebook statusom nasmijao javnost

Branislav Boričić, profesor je i dekan na beogradskom Ekonomskom fakultetu te osoba koja je poznata po velikoj aktivnosti na drušvenim mrežama. Tako je jučer postavio status u kojem je iskazao i svojevrsnu biheviorističku teoremu – ‘Kad postavim novi status odmah vidim, po lajkovima u kratkom vremenu, koliko mojih studenata, u sred ispitnog roka, zapravo ne uči!’. Inače profesor Boričić je obožavan među studentima koji ga opisuju kao ‘ljudinu’ te pravog predagoga, mentora i savjetnika, a ne nekoga tko se prema njima odnosi kao ‘bog s visine’.

Foto: Facebook

Dekan i profesor na beogradskoj Ekonomiji Branislav Boričić, omiljen je među svojim studentima koji su puni hvale prema njemu. Ono što ga karakterizira su česte objave na društvenim mrežama pa je tako i jučer svojim statusom na Facebooku uspio oduševiti javnost u zemljama okruženja.

Trener Partizana napisao ispričnicu učenici jer je otišla na utakmicu 'voljenog kluba'

‘Kad postavim novi status odmah vidim, po lajkovima u kratkom vremenu, koliko mojih studenata, u sred ispitnog roka, zapravo ne uči!’, napisao je profesor Boričić čime je uistinu prikupio stotine lajkova i dijeljenja.

Poznat je po tome što se prema studentima ne odnosi kao netko autoritaran, nego kao pravi pedagog, mentor i savjetnik, što je upravo razlog zašto ga obožavaju i oni bivši, ali i sadašnji studenti.

Također ga karakterizira i smisao za šalu pa i na vlastiti račun.

‘Divan čovjek, ljudina’, riječi su kojima ga mnogi studenti opisuju.

Foto: Facebook

Odgovori