Pretraga

Profesor tjelesnog dilao drogu svojim učenicima

A- A+


Izdvojeni članak

Droga u školi: jedan na psihijatriji, drugoj prijete smrću

Učenicima beogradske Devete gimnazije navodno je profesor tjelesnog dilao razne narkotike. Pod tom sumnjom on je i uhićen i zadržan u pritvoru u trajanju od 48 sati. Iako je omiljen među učenicima i navodno je vrlo korektan u obavljanju svog posla, on je trenutno u postaji na saslušanju.

U Devetoj gimnaziji u Beogradu sumnja se u nezakonitu razmjenu dobara i to između profesora i njegovih učenika. Zbog sumnje u dilanje raznih narkotika svojim učenicima, profesor iz tjelesnog uhićen je i priveden u policijsku postaju Novi Beograd. Trenutno je u pritvoru koji traje 48 sati i tijekom kojeg će biti saslušan.

Srpski Blic je ovu informaciju i potvrdio od Dejana Josipovića, ravnatelja škole u kojoj se odvijalo potencijalno dilanje narkotika.

– Dobili smo dopis od policijske stanice da je naš kolega zadržan, ali nisu nam priopćili razlog. Obećali su da će nam ubrzo dostaviti dokumentaciju, ispričao je Blicu ravnatelj Josipović koji nije htio otkriti ime svog privedenog kolege.

Međutim saznalo se da se radi o profesoru R.M. koji je omiljen među učenicima, a u školi je na glasu kao vrlo korektan i dobar profesor. Svejedno postoje i nešto drugačija mišljenja, pa su ga neki đaci čak optuživali da im je krao novac.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap