Pretraga

Student prevario brucoše: Glumio profesora pa im utjerao strah u kosti

A- A+

Na svakom fakultetu brucoši su najzbunjenija grupa studenata. U tome nije ništa čudno jer je svaki početak težak pa tako i prvi razred srednje škole ili pak prva godina faksa. Upravo je na to računao i Patrick, student Sveučilišta Rochester, koji je glumio profesora kemije te na mrtvo ime isprepadao dvoranu prepunu brucoša. Međutim, u jednom trenutku se pojavio pravi profesor Benjamin Hafensteiner, nakon čega je mala predstava prekinuta, a brucoši su odahnuli i prasnuli u smjeh.

Foto: Screenshot YouTube

Većina brucoša se u prvih nekoliko tjedana ne snalazi najbolje po fakultetu. Prvenstveno se radi o pronalasku dovorane u kojoj je sljedeće predavanje, dijeljenju u seminarske grupe i slično. No najveći problem im predstavljaju profesori koje po prvi put vide i ne znaju kako ‘dišu’.

Izdvojeni članak

Greške koje mnogi brucoši rade, a trebali bi ih izbjegavati

Patrick je jedan od studenata koji je došao na ideju kako kolegama utjerati strah u kosti. Naime, dok su svi brucoši u dvorani očekivali profesora kemije dr. Benjamina Hafensteinera, domišljati student se predstavio kao profesor i počeo širiti strah cijelom dvoranom.

Jadnim kolegama je započeo predavanje pričom kako je prošle godine srušio čak 55 posto studenata, nakon čega je svima naredio da ugase mobitele i računala.

Na svu sreću isprepadanim studentima se pred očima uskoro pojavio pravi profesor Hafensteiner te razotkrio varalicu. Patrick je pobjegao, no kako to danas biva, netko je cijeli događaj snimio i objavio na YouTubeu, a snimka sa Sveučilišta Rochester preko noći je postala viralna.

Student prevario brucoše: Glumio profesora pa im utjerao strah u kosti
Share via
Copy link
Powered by Social Snap