Pretraga

Tinejdžerica koja doslovno spava danima

A- A+

Stacey Comerford iz Velike Britanije je tinejdžerica koja doslovno može spavati danima. Ova 15-godišnjaknja boluje od rijetkog sindroma Kleine Levine, a uz nju ga na svjetu ima još svega tisuću ljudi. U početku su doktori mislili kako boluje od tumora, ali sve što ova djevojka treba su tablete koje će je odžati budnom.

Jesu za vas ikada roditelji rekli kako možete danima spavati? Postoji osoba koja to stvarno može. Tinejdžerica iz Velike Britanije, 15-godišnja Stacey Comerford, boluje od Kleine Levine sindroma zbog kojeg spava danima. Ovaj neobični sindrom pogađa svega tisuću ljudi na svijetu.

www.evarazdin.hr

Izdvojeni članak

Savjeti za bolji san u studentskim danima

Zaspala na kuhinjskom podu

Kao najveći problem majka od Stacey navodi činjenicu kako nikad ne zna kad će ju uhvatiti san, pa ju je znala naći u snu na kuhnjskom podu. Stacy je zbog toga sklona čestim promjenama raspoloženja te je jako teško s njom živjeti.

Prespava rođendane i blagdane

Stacey kad krene spavati, ne prestaje danima, a jedino se probudi da ode na WC ili kako bi nešto popila. U početku liječnici nisu znali uzrok ove pojave pa su rekli kako je to normalno s obzirom u kojem se periodu života nalazi. Kad su shvatili da nijedan tinejdžer ipak ne spava danima, posumnjali su kako ima tumor na mozgu. 

Tek su nedavno otkrili da boluje od rijetkog sindroma. Stacey sad pije jake lijekove koji je održavaju budnom kako bi popravila kvalitetu svog života.

Ova 15-godišnjakinja je zbog prekomjernog spavanja izostajala s nastave i testova, a znala je prespavati vlastiti rođendan ili dugo iščekivane praznike.

Tinejdžerica koja doslovno spava danima
Share via
Copy link
Powered by Social Snap