Pretraga

Video: Maturant s tri riječi opisao četiri godine srednje škole

A- A+

Mjesec svibanj rezerviran je za zabave povodom završetka srednje škole. Tako je uoči jedne takve u susjednoj Bosni i Hercegovini, maturant iz Tuzle Ismet Mujezinović opisao je prvu asocijaciju na srednju školu u tri riječi. U tom je gradu izvjestiteljski tim RTV7 snimala materijal za emisiju ‘Gospodari budućnosti’. Tada je sažeti odgovor ‘Sjedi dole, jedan’ dao spomenuti gimnazijalac.

Screenshot: YouTube

Tijekom svibnja održavaju se maturalne zabave, kada učenici završnih razreda mogu dati rezime svog školovanja, a ujedno i razmisliti što i kako dalje. Tako je u susjednoj Bosni i Hercegovini maturant tuzlanske gimnazije Ismet Mujezinović, upitan za izjavu o svom srednjoškolskom putu od lokalne RTV7, uspio pronaći tri riječi.

Izdvojeni članak

Video: Evo kako se u susjednoj Bosni i Hercegovini slavi zadnji dan škole

Naime ekipa spomenute radio-televizije snimala je materijal za svoju emisiju ‘Gospodari budućnosti’ te su ispred hotela Tuzla upitali nekoliko maturanata koji su odlazili na zabavu, za dojmove iz srednje škole. Internetski hit je postao maturant koji je uspio četverogodišnji put kroz srednju školu opisati s riječima ‘Sjedi, dole jedan’.

Ako je bilo uistinu tako, nije poznato kako se našao na maturalnoj zabavi.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap