Pretraga

Zabio mu nož u leđa na velikom odmoru

A- A+

Maloljetnik Dž.H. je jučer prijepodne ispred Srednje tehničke škole u Sarajevu drugom učeniku H.A. zabio nož u leđa. Napadač je bacio nož u grm i pobjegao, a žrtvu je pronašao domar. Prema riječima srednjoškolaca, incidentu za vrijeme velikog odmora prethodila je svađa, a Dž.H. je uhićen zbog pokušaja ubojstva. Izbodeni tinejdžer se nalazi u Odjelu za intezivnu njegu prenosi Klix.ba.

Ispred Srednje tehničke škole u Sarajevu za vrijeme velikog odmora, maloljetni Dž.H. je svom vršnjaku H.A. zabio nož u leđa. Incident se dogodio za vrijeme velikog odmora, a izbodenog učenika s ozlijeđenim grudnim košem pronašao je domar.

www.dnevno.hr

Izdvojeni članak

Zbog religijskih uvjerenja napao tinejdžera (15) nožem

Napadač je bacio nož u grmlje i vratio se na nastavu, a H.A. je hitno prevezen u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

– Učenik, 1995. godište, dovezen je u 10 sati i 55 minuta s ozljedama s lijeve strane leđa. Radi se o izuzetno teškoj ozljedi zbog koje je dječak podvrgnut operaciji, izjavila je glasnogovornica KCUS-a Biljana Jandrić.

Prema riječima ostalih srednjoškolca incidentu je prethodila svađa vršnjaka te je maloljetni Dž.H. uhićen i predan Kantonalnom tužilaštvu Sarajevo. Napadnuti učenik se trenutno nalazi u Odjelu za intezivnu njegu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap