Pretraga

Batleri s ekrana koji su vam osvojili srca

A- A+

Gledajući razne filmove i serije, nailazimo na brojne sporedne likove koji nam prirastu srcu više od glavnih junaka. Jedan od njih je svakako Alfred Pennyworth kojega u Nolanovu Batmanu utjelovljuje Michael Caine. Osim vjernog Bruceovog sluge koji mu je više puta spasio život, donosimo vam omiljene batlere u svijetu filma i serija.

U svakom filmu ili seriji fanovi pronađu lika koji im je omiljeni, što nužno ne mora biti glavni lik. U većini slučajeva filmoljupcima su privlačniji negativci, ili pak sarkastični sporedni likovi bez kojih film ili serija jednostavno ne bi bili isti. U tu skupinu spadaju svakako sljedeći glumci koji su utjelovili omiljene batlere.

Alfred Pennyworth (Batman)

Jedan od najboljih glumaca u poodmakloj dobi je Michael Caine, a posebno je osvojio srca gledatelja glumeći Alfreda Pennywortha u Nolanovom serijalu o Batmanu. Utjelovljujući vjernog slugu Brucea Waynea mnogi su u njemu prepoznali očinsku figuru, a ne pukog batlera.

Geoffrey (The Fresh Prince of Bel-Air)

Je li i vama Geoffrey omiljeni lik u humorističnoj seriji ‘The Fresh Prince of Bel-Air’? Ponekad je ovaj spretni batler u mogućnosti svojim komentarima popraviti vam dan. Prije usluživanja obitelji Banks, simpatični Britanac tvrdi kako je imaju zavidnu karijeru, uključujući i posao batlera za članove grupe Led Zeppelin. Bilo to istina ili ne, nije bitno jer obitelj Banks ni približno ne bi bila zabavna bez Geoffreya.

Lurch (The Addams Family)

U neobičnoj i pomalo zastrašujućoj obitelji Addams, posebno mjesto svakako zauzima batler Lurch. Nezgrapno i natrosječno visoko plavo stvorenje koji se ne uklapa najbolje u društvo i djeluje odbojno, zapravo je jako meka srca. 

Niles (The Nanny)

U glumačkoj postavi nebrojeno puta reprizirane serije ‘Dadilja’ našao se i Daniel Davis koji je od 1993. do 1999. godine igrao ulogu nezaboravnog butlera Nilesa. Osim što se brine o obitelji Sheffield, najveći dio svog posla provede bacajući sarkastične komentare, kao i zagorčavajući život šefovoj pomoćnisi C.C. Slobodno možemo reći da je, iako sporedni, najbolji lik u seriji koja nam je obilježila djetinjstvo.

Batleri s ekrana koji su vam osvojili srca
Share via
Copy link
Powered by Social Snap