Pretraga

Čokoljupci na aparatima: U prodaju je stigao sladoled Lino Lada, probali smo ga

A- A+

Ako vam je Lino Lada porok kojega se ne biste odrekli ni pod koju cijenu – za vas imamo dobre vijesti. U prodaju je ovih dana izašao sladoled s okusom tog mnogima omiljenog čokoladnog namaza, a mi smo ga odlučili probati.

Foto: srednja.hr

Ljeto se polako približava, a s višim temperaturama obično stižu i nove linije sladoleda. Prošle se godine euforija digla oko Kinder Bueno sladoleda, a ako još niste opazili na društvenim mrežama, ovih su dana mnogi ostali oduševljeni novim Ledovim sladoledom s okusom namaza Lino Lada duo.

Izdvojeni članak

Ako ste izvisili pred trgovinom, ne očajavajte: Evo jednostavnog recepta za domaći Kinder Bueno sladoled

Sama bijelo – smeđa unutrašnjost koja čini većinu ovog sladoleda nema neki izraženiji okus, on je gotovo je identičan svim ostalim Ledovim sladoledima kombinacije čokolada i vanilija.

Ipak, čitav sladoled uistinu okusom podsjeća na Lino Ladu Duo, a sve zahvaljujući poprilično slatkom dvoslojnom preljevu. Prvi preljev je okusa bijele milk Lino Lade, a gornji preljev klasična je Lino Lada od nougata. Ono što bi neke moglo iznenaditi kod prvog ‘griza’ jest da, za razliku od preljeva na ostalim sladoledima, ovaj nije hrskav, nego je mekše teksture.

Sladoled se može kupiti na prodajnim mjestima Leda, cijena u Konzumu mu je 10 kuna, a neto količina je 90 ml (71 g). Upravo bi omjer količine i cijene mnogima mogao biti problematičan, jer usporedbe radi, King Classic koji u spomenutoj trgovini jednako košta ima neto količinu od 110 ml. Za one koji paze na unos kalorija napomenimo za kraj kako vrijednost u 100 g Lino Lada sladoleda iznosi 428 kcal.

I na kraju, iako kažu kako se o ukusima ne raspravlja – ocjena. Oko slatkoga nismo prestrogi pa s obzirom na omjer cijene i količine te okus, sladoled dobiva ‘aljkavu’ četvorku.

Foto: srednja.hr

Čokoljupci na aparatima: U prodaju je stigao sladoled Lino Lada, probali smo ga
Share via
Copy link
Powered by Social Snap