Pretraga

Došla, vidjela i pobijedila: 18-godišnja studentica briljirala u Potjeri i odnijela gotovo 50.000 kuna

A- A+

Trojac u sastavu 49-godišnji financijaš i računalac Nenad, 39-godišnji menadžer Petar te brzomisleća, 18-godišnja studentica stomatologije Dora, u sinoć prikazanom kvizu Potjera, uspjeli su odnijeti zamamni iznos od 146.000 kuna, čime je dakle svakome pripalo približno 48.600 kuna.

Screenshot: HRT

Uz sjajne nastupe navedenog muškog dvojca, koji je uspio obraniti i više ponude, svakako valja istaknuti sjajnu izvedbu, vrlo mlade Splićanke Dore, koja je u brzopoteznoj minuti uspjela prikupiti šest točnih odgovora, a zatim ih kroz srednju ponudu, obraniti u igri na ploči.

No, raskoš znanja je osobito pokazala u završnoj potjeri kada je od 13 točnih odgovora, koja je tročlana ekipa dala, ona odgovorila na njih osam. Ukupno je to dakle bilo 16 koraka prednosti, koji su se pokazali nedostižnim za lovca Deana Kotigu.

Screenshot: HRT

Izdvojeni članak

Uhvaćeni u posljednjoj sekundi: Krešo u dramatičnoj završnici mrknuo ekipi 161.000 kuna

Treba reći da je dvije dobre šanse za odlazak u završnu rundu, imao i četvrti igrač, odnosno 29-godišnji povjesničar Marko.

On je odgovorio na pet pitanja na ploči, nakon što je išao na višu ponudu, ali onaj šesti odgovor, koji bi ga odveo u završnicu nije uspio uloviti. Iz dva pokušaja.

Pogledajte i pokušajte odgovoriti zanimljivo pitanje, koje je Marka koštalo odlaska u završnu potjeru.

Screenshot: HRT

 

Došla, vidjela i pobijedila: 18-godišnja studentica briljirala u Potjeri i odnijela gotovo 50.000 kuna
Share via
Copy link
Powered by Social Snap