Pretraga

Evo tko je na kraju pobijedio i osvojio 100 tisuća kuna u showu ‘3,2,1 kuhaj’

A- A+

Nakon 500-njak skuhanih jela i 12 kandidata koji su napustili kulinarski show ‘3,2,1 kuhaj’, Tomislav Pavlović i Anja Hrelja sinoć su se borili za najboljeg amaterskog kuhara te primamljivu nagradu od 100 tisuća kuna. Uz okolnost da je nakon svega par epizoda ostao blažen među ženama, na kraju se na tron popeo Tomislav, inače modni dizajner po struci te otac troje djece.

Foto: RTL

Finalni obračun u kulinarskom showu ‘3,2,1 kuhaj’, odigrao se između Anje (27) i Tomislava (32). Koncept završnice je osmišljen tako da se u finalnom danu odviju odmah i troboj preostalih kandidata, a onda i dvoboj najbolja dva.

Iako se 26-godišnja Martina iz mjesta Plavić u Hrvatskom Zagorju nametnula kroz emisije kao prvi favorit natjecanja, pokleknula je u završnom troboju te ispala iz borbe za najboljeg amaterskog kuhara. Naime, fazan ju je koštao borbe za sto tisuća kuna, budući da je tu pticu, kao glavnu namirnicu kudikamo slabije pripravila od Anje i Tomislava.

U završnoj borbi za tri sata i 30 minuta takmaci su morali pripremiti tri slijeda sastavljena od namirnica s bife stola.

Anja se odlučila za riblje, a Tomislav za mesne menije. Na kraju su zahtjevni žiri više zadovoljili ovi 32-godišnjeg modnog dizajnera te je tako došao do pobjede.

– Nisam mogao pojmiti niti imao toliko vjere u sebe. Nisam ni mislio da ću biti bolji od toliko žena. Ne mogu još doći k sebi, nije mi sjelo, rekao je Tomislav za RTL.

Komentirao je i kako je doživio show u cjelini te je li uspio štogod naučiti.

– Svo ovo vrijeme sam se trudio zapisivati i zapamtiti sve što su nam rekli i stvarno mi nije žao niti jedne sekunde koju sam proveo u ovoj kuhinji. Imao sam i uspona i padova, rekao bi više uspona, ali i padovi su dobro došli jer sam mnogo naučio, zaključio je ovaj otac troje djece, kojem će svakako dobro doći primamljvih 100 tisuća kuna.

Evo tko je na kraju pobijedio i osvojio 100 tisuća kuna u showu ‘3,2,1 kuhaj’
Share via
Copy link
Powered by Social Snap