Pretraga

Filmski komplimenti zbog kojih nećete ostati ravnodušni

A- A+

Rijetko tko ostaje imun na komplimente, pogovoto nježniji spol. Dok  nekome ide od ruke dijeliti ih zbog čega ih šira okolina obožava, drugi ne bilježe pretjeran uspjeh po tom pitanju. Filmovi obiluju scenama u kojima glumci jedni drugima laskaju ili, pak, na sebi svojstven način uvredu upakiraju u kompliment.

Romantične komedije, drame, akcijski filmovi ili bilo koji drugi žanrovi obiluju scenama u kojima se dijele komplimenti na koje drugi ne ostaju imuni. Bilo da se radi o ljubavnim parovima, prijateljima ili poslovnim kolegama, svi vole kad im se laska, a pojedinci su upravo za to stvoreni.

Ben Craw i Oliver Noble su si dali truda pa su u jedan video sastavili ‘100 najboljih filmskih komplimenata svih vremena’. Među njima se nalaze neki koji će vas nasmijati, raznježiti ili će se zauvijek urezati u vaše pamćenje.

Gledajući neki film, često nam zanimljive i prelijepe riječi promaknu, a zahvaljujući spomenutom dvojcu koji je svoj uradak objavio na YouTubeu, možete uživati u nježnoj i ujedno zabavnoj kompilaciji filmskih komplimenata.

Filmski komplimenti zbog kojih nećete ostati ravnodušni
Share via
Copy link
Powered by Social Snap