Pretraga

Glumci i glumice upješno prkose godinama: Nikad ne biste pogodili njihovu starost

A- A+

Poznati glumci, pjevači i ostale popularne zvijezde dosta truda ulažu u svoj izgled. Stoga im je ponekad vrlo teško pogoditi starost, a nerijetko se i iznenadimo kad shvatimo koliko doista imaju godina. Izdvojili smo nekoliko poznatih lica kojima su nepoznate godine.

pictures.4ever.eu

Za razliku od nas ‘običnih smrtnika’, poznate ličnosti iz svijeta glazbe i filma uspješno prkose svojim godinama. Mnogima od njih nikada ne bi pogodili točnu starost bez da vam ih otkriju. Pogledajte tko je to od poznatih glumaca i glumica imun na starenje.

Glumci koji uspješno prkose godinama

Sheldon Cooper iz nagrađivane humoristične serije ‘The Big Bang Theory’ ili, pak, Jim Parsons ima nevjerojatnih 40 godina. Sudeći po Parsonsovu izgledu, nikad ne biste pogodili da je prevalio ‘četiri banke’.

Po nevjerojatnom držanju za svoje godine slijedi ga glumac Rob Lowe koji će za dva dana proslaviti 50. rođendan. Vjerojatno vam je teško povjerovati u njegovu starost, pogotovo zbog činjenice da često tumači likove do 20 godina mlađe od stvarne dobi.

Za petama im je i Dylan McDermott koji ima 52 godine, no još uvijek prolazi kao mladić.

Slavne glumice koje su našle lijek protiv starosti

Nedavno je na svečanoj dodjeli Oscara očarala svojom pojavom, a iako nije dobila zlatni kipić, nema razloga za tugu. Prva od dama čijem smo se izgledu odlučili diviti je 49-godišnja Sandra Bullock.

Najstarija na popisu je Julianne Moore sa svoje 53 godine, u što većina povjeruje tek kad vidi glumičin rodni list. Zahvaljujući svakodnevnoj vježbi i njegovanju, ni Jennifer Aniton ne izgled u skladu sa svojih 45 godina. Mnogi bi se složili da je čak u boljem izdanju sada, nego kad je igrala u legendarnim ‘Prijateljima’.

Njena vršnjakinja i kolegica Lucy Liu također je otkrila lijek protiv starenja. Iako je zagazila u 46. godinu, i dalje izgleda mlađahno.

Glumci i glumice upješno prkose godinama: Nikad ne biste pogodili njihovu starost
Share via
Copy link
Powered by Social Snap