Pretraga

Još jača Tarifa za mlade nudi najbolji sadržaj za gledanje i aplikaciju bez trošenje gigabajta

A- A+

Imaš potrebu gledati serije i filmove na svakom koraku, na društvenim mrežama objavljuješ svaki korak i tekstaš unedogled? Cijela tvoja ekipa živi za nova iskustva i doživljaje, a sve bitno i nebitno dijelite međusobno i online? Zato je tu još jača Tarifa za mlade s kojom imaš mogućnost neograničenog i neprekinutog gledanja najboljeg filmskog, serijskog i sportskog sadržaja na svakom koraku bez trošenja giga iz paketa. Najpopularniji servisi Youtube, Netflix, HBO GO, Pickbox i MAXTV To Go dostupni su ti u džepu gdje god krenuo.

Instagram, Facebook, Messenger, WhatsApp, Viber ili Deezer koji ne troše gige

Novost je da možeš izabrati jednu aplikaciju koja ti isto neće trošiti internet iz tarife, a možeš birati između Instagrama, Facebooka, Messengera, WhatsAppa, Vibera ili Deezera.  Bezbrižno razmjenjuj doživljaje, novosti i emocije fotografijama, video porukama ili emotikonima i budi uvijek povezan. Jedan mjesec Instagram, drugi mjesec Facebook – mi te pratimo, svaki mjesec možeš mijenjati aplikaciju koju želiš da ne troši gige, bez ikakve dodatne naknade.

Za sve ostale online potrebe, tu je 6 GB podatkovnog prometa uključenih u Tarifu, a za vječne romantike koji vole čuti tuđi glas tu su neograničeni razgovori i SMS poruke unutar HT mreže i ukupno 1000 minuta i SMS-ova prema ostalim mrežama.

Još jača Tarifa za mlade nudi najbolji sadržaj za gledanje i aplikaciju bez trošenje gigabajta
Share via
Copy link
Powered by Social Snap