Pretraga

Još se niste odlučili kakav ćete kupaći nositi ovo ljeto? Donosimo vam ovogodišnje hitove

A- A+

Ljetna sezona već je itekako započela, no to nikako ne znači da ste zakasnili s kupnjom kupaćeg kostima. Dapače, vrijeme ljetnih rasprodaja pravo vrijeme da krenete u potragu za idealnim kupaćim kostimom iz vrlo jednostavnih razloga: osim što ćete ga platiti znatno jeftinije, time ako se ne možete odlučiti za jedan vrlo lako kupite dva. Ako pak još ne znate kakav biste kupaći prošetali ovog ljeta na moru, donosimo vam modele s kojima definitvno nećete pogriješiti ove godine. 

Foto: Pinterest

Svaka sezona za sobom nosi neke nove trendove, a to svakako nezaobilazi ni trendove kupaćih kostima. I dok su godinama unazad plažama zavladali mini kupaći kostimi koji su više pokazivali nego skrivali, ove godine situacija se znatno promijenila. 

Kupaće gaće visokog struka koje podsjećaju na one kakve su dame šezdesetih nosile na plažama veliki su hit ove sezone. Odlučite li se za takve pin up kupaće kostime s dubokim gaćama bit ćete zasigurno vladarica plaže. 

Također, ovogodišnji bikini trendovi potrudili su se da grudnjacima nalikom na majice više prekrivate nego otkrivate, a opet nećete izgledati čudno, čak naprotiv. 

Ono što svakako treba spomenuti je da su ove godine šarene uzorke u potpunosti zamijenili tamniji tonovi stoga ako inače preferirate crne i sive nijanse napokon ih ovog ljeta možete ‘isfurati’ i na plaži.  

Jeste li nekad poželjeli odjenuti jednodijelni kupaći kostim? E pa sad je pravo vrijeme da ga izvučete iz ladice ili skinete s polica trgovina. No, ako se odlučite za ovakav model bikinija možete zaboraviti na brončanu put stoga je ova varijanta poželjna za ljetne šetnje uz more ili za nezaboravne after partije.  

U fotogaleriji provjerite koji to kupaći kostimi nikoga ovog ljeta neće ostaviti ravnodušnima. 

Copy link
Powered by Social Snap