Pretraga

Kreativnost na djelu: Unajmio ljude da mu sina ovisnika ‘ubijaju’ na igri

A- A+

Dok se u svijetu sve više raspravlja o utjecaju nasilnih filmova i videoigara na djecu i mlade, Kinez po imenu Mr. Feng odlučio je stati na kraj sinovoj ovisnosti o ‘Assassinsu’, jednoj od najpopularnijh igara te vrste. Unajmio je igrače koji su 23-godišnjeg Xiao Fenga ubijali čim bi počeo igrati igru zbog koje nije izlazio iz sobe te je dao otkaz na poslu koji mu se navodno nije sviđao.

Uvidjevši kako mu je 23-godišnji sin postao ovisan o nasilnoj videoigri Assassins‘, Kinez nazvan Mr. Feng unajmio je nekoliko online ubojica da ubijaju mladića svaki put kad bi se ulogirao na igranje, prenosi China’s Sanqin Daily.

Izdvojeni članak

Fanovi napravili vrhunski video za novi Assassins Creed


www.dark-chambers.com

Ubojice su imale jače avatare te su bez imalo teškoće ovisnog Xiao Fenga ubijale u igri zbog koje nije izlazio iz sobe. Također je nedavno dao otkaz na poslu, što je oca dodatno zabrinulo.

– Nikad nije bilo animoziteta između mene i igrača koji su me ubijali pa sam znao da se nešto čudno događa, rekao je Xiao Feng za Guangzhou Daily nakon što se raspitao kod drugih igrača te shvatio kako se radi o očevom planu da ga udalji od igre. Mladić se suočio s ocem te mu rekao kako želi naći posao koji će mu se sviđati.