Pretraga

Osigurajte besplatan upad na brucošijadu FPZG-a

A- A+

Klub studenata Fakulteta političkih znanosti organizira ovogodišnju brucošijadu 18. listopada u Močvari. Ulaznice se prodaju po cijeni od 30 kuna (20 kuna za brucošeFPZG-a), a goste će, između ostalih, zabavljati Kiša metaka. No ako odgovorite na naše nagradno pitanje dobit ćete dvije ulaznice potpuno besplatno.

Nadolazeća subota 18. listopada u Močvari rezervirana je za brucošijadu Fakulteta političkih znanosti. Uz dobrodošlicu novoj generaciji brucoša, organizirani party predstavlja i proslavu Dana Fakulteta. Ulaznice se prodaju po 20 kuna za brucoše FPZG-a te po 30 kuna za ostale zainteresirane.

Karte možete kupiti u prostorijama Kluba studenata Fakulteta političkih znanosti u dvorištu Lepušićeve 6 ili po istoj cijeni na ulazu u Močvaru. Na ulazu će vas dočekati i rakija dobrodošlice.

– Nudimo vam malo čudnorednog eksperimentiranja s rockom, panka a la Biciklić, plesnog mediteranskog Justin’s Johnsons ska punk rocka i tvrdog i lažnog repa u opakoj kombinaciji Visokih5, Bore i Kiše Metaka. I onda vas iza svega toga ne puštamo doma jer mjuzu vrti DJ Hlad iz Take Me Out! kolektiva. Dosta dobro!, opisali su glazbenu podlogu brucošijade studenti FPZG-a na Facebooku.

Detalje oko line-upa pogledajte na sljedećem linku.

No ako biste rado u subotu posjetili Močvaru, ali ne možete izdvojiti novac za ulaznice, odgovorite na naše nagradno pitanje i osvojite besplatne karte. Odgovor na šaljite na adresu: [email protected], a e-mail naslovite ‘brucošijada FPZG-a’:

Na kojoj adresi se nalazi Fakultet političkih znanosti u Zagrebu:

a) na Lepušićevoj 6

b) na Šubićevoj 8

c) na Zvonimirovoj 12

Share via
Copy link
Powered by Social Snap