Pretraga

Pametna kuća grupa raste: Po prvi puta nas je čitalo preko 700.000 čitatelja

A- A+

Pametna kuća grupa nakladnička je kuća pod kojom se nalaze portali srednja.hr i mirovina.hr. Ono po čemu se oba portala ističu je interesno vrlo usko područje – obrazovanje i mladi za srednja.hr te mirovinski sustav i umirovljenici za mirovina.hr. Da čitatelji prepoznaju važnost tako usmjerenih portala potvrđuju i brojke jer smo u svibnju zabilježili najveći broj jedinstvenih posjetitelja do sada!

Portali srednja.hr i mirovina.hr u moru portala na našem području ističu se po jednoj stvari. Oba portala usmjerena su tematski samo na određenu skupinu u populaciji – srednja.hr za mlade od 15 do 24 godine, a mirovina.hr za publiku iznad 55 godina.

Naravno, teme koje se obrađuju na našim portalima potpuno su prilagođene publikama. Na srednja.hr tako pratimo sva zbivanja u obrazovanju, pratimo sve oko državne mature, upisa na fakultete te ostale teme bitne za srednjoškolce i studente. Na mirovina.hr pratimo sva događanja unutar mirovinskog sustava i života umirovljenika.

Preko 700.000 jedinstvenih čitatelja/čitateljica

U svibnju smo zabilježili preko 700.000 jedinstvenih korisnika na oba portala, prema podacima Gemius Audience. To je rekord za nakladnika Pametna kuća grupa, ali i svojevrsna potvrda da je naš način rada publici zanimljiv i koristan.

Portal mirovina.hr je nedavno prešao brojku od 5.000 tekstova. Portal postoji od kraja 2017. godine, a visoka produktivnost novinara popraćena je odličnim reakcijama među publikom.

Također, zgodno je naglasiti kako smo pokrenuli i svoj platformu za učenje – kvizovi.srednja.hr preko koje sada uči više od 25.000 korisnika. Kroz ovu platformu možete odgovarajući i postavljajući kviz pitanja učiti ili ponavljati gradivo za ispite, ili se pak zabavljati na jedan drugačiji i vrlo edukativan način.

Najbolji način za uključivanje u ovaj sustav jest da pokušate točno odgovoriti na ovo pitanje.