Pretraga

Par korisnih trikova kako pomoću odjeće ‘skinuti’ višak kilograma

A- A+

Shodno porastu temperature odbacili smo debele kapute, bunde i džempere, a skidanjem slojeva odjeće otkrivamo svoju figuru. Mnoge djevojke nisu zadovoljne svojim izgledom jer smatraju da imaju koji kilogram više. Ako niste tipovi koji mogu držati dijetu, otkrijte par trikova kako pomoću lagane odjeće vizualno skinuti nekoliko kilograma viška.

Pred nama su topliji dani, a čim malo poraste temperatura svi odbacimo debelu odjeću ispod koje smo se skrivali u zimskom periodu. Kako skidamo slojeve odjeće sa sebe, tako naša figura sve više dolazi do izražaja. Upravo to predstavlja veliki problem određenom broju djevojaka koje nisu zadovoljne svojim izgledom jer smatraju da imaju koji kilogram viška. Ako ste jedna od takvih, a niste spremni odreći se hrane, pročitajte nekoliko savjeta pri izboru odjeće kako biste vizualno skinuli neželjene kilograme.

Izdvojeni članak

Oprez: Evo što vam uzrokuje preuska odjeća

Pravilno držanje prije svega

Prije nego što krenete u kupovinu ili se bacite na biranje kombinacija iz vlastitog ormara, morate obratiti pažnju na svoje držanje. Ako ste pogrbljeni, koju god odjeću da nosite izgledat ćete deblje nego što to doista jeste.

Stoga imajte na umu da trebate hodati uspravno, kao i da će vam potpetice pomoći u postizanju željenog cilja – vitkijoj figuri.

Birajte odgovarajuće brojeve

Možda mislite da se radio o sasvim banalnoj stvari, no iznenadili biste se koliko žena kupuje preuske traperice ili majice zbog čega si vizualno nadodaju koji kilogram. Ako obučete hlače broj manje od onoga koji vam zapravo odgovara, pojavit će vam se naslage, takozvani šlaufići, kojih inače ne biste imali u pravoj veličini.

Ista stvar je i s majicama. Premalim brojem ćete postići posve suprotno od namjeravanoga – u prvi plan će doći dijelovi tijela koji se ne bi isticali u odgovarajućim veličinama.

Izdvojeni članak

Žene smatraju odjeću starom zbog slika na Facebooku

Zaobilazite capri hlače i težite sitnim uzorcima

Capri hlače ili trenutno moderni modeli hlača koji dosežu do zglobova dobro stoje na manjem postotku žena. Svaka djevojka koja je malo punije ili jače građe trebala bi izbjegavati takve krojeve. Imajte na umu da vam nije u cilju vizualno skratiti noge ako težite vitkijem izgledu.

Trebate birati sitnije uzorke te zaboraviti na svjetlucave materijale. Kupujte umjerenije boje jer ćete u žarkim tonovima dodatno naglasiti šire bokove, velike grudi ili sve ono što želite smanjiti.

Kako stvoriti struk i izabrati izrez

U slučaju da nemate struk ili, takozvani oblik pješčanog sata, pravilnim izborom odjeće možete i to popraviti. Oblačite majice dubljeg izreza te ispod grudi stavite tanki remen. Dobar izbor su i tunike koje su zategnute na mjestu gdje bi inače stavili remen, ali pazite da dužina ne prelazi prepone.

Što se tiče samog dekoltea, ako želite izgledati što sitnije izbjegavajte dolčevite ili okrugle izreze. Sretniji izbor će biti V izrez ili u obliku srca.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap