Pretraga

Pjesme koje su vas živcirale, ali su postale hitovi

A- A+

Glazbeni ukus se razlikuje od pojedinca do pojedinca, no neke pjesme koje su postale iznimno popularne išle su na živce većini, nebitno koju glazbu preferiraju. Domaća i svjetska scena obiluje pjesmama koje su mnogima bile jako iritantne, no svejedno su postale hitovi.

Ako je neka pjesma bila svjetski hit, ne znači da je bila kvalitetna ili uhu mila. Štoviše, mnoge pjesme koje su postale popularne u nekoj zemlji ili pak diljem svijeta često su srednja žalost koja iritira ljude željne prave glazbe. Provjerite neke od hitova koji su u svoje vrijeme drmali top ljestvicama, ali su mnogima išli na živce.

Akon – Lonely

Pjevač, tekstopisac i producent senegalskog podrijetla poznat pod imenom Akon pjevačku karijeru započeo je 1996. godine. No u od tada pa sve do danas ne može se pohvaliti svakom pjesmom, a ‘Lonely’ je definitivno jedna od njih. Iako je postala planetarno popularna i niste mogli upaliti nijedan glazbeni program da se nije emitirala, većina će se složiti kako se radi o iznimno iritantnom hitu.

The Black Eyed Peas – My Humps

Sastav iz Los Angelesa je zahvaljujući hitovima ‘Boom Boom Pow’ i ‘I Gotta Feeling’ bio na prvom mjestu američkih top ljestvica točno pola godine čime su poslati rekorderi. The Black Eyed Peace (BEP) je nakon dolaska Fergie nizao hit za hitom, no nijedan od njih se ne može pohvaliti osobitom kvalitetim. Svakako jedna od najiritantnijih pjesama koju su izvodili je ‘My Humps’.

Severina – Djevojka sa sela

Severina je danas u samom vrhu glazbene scene, ne samo u Hrvatskoj nego i šire. Međutim, davne 1998. godine snimila je pjesmu ‘Djevojka sa sela’ koja je ujedno bila odskočna daska pjevačice, ali se isto tako po mnogima zasluženo nalazi na popisu najiritantnijih pjesama koje su postale hit.

Svi hitovi autorice Vjekoslave Huljić

Čim netko spomene Vjekoslavu Huljić, svima je na pameti isto – tekst koji vrijeđa inteligenciju, nekvalitetna glazba, ali nažalost i zagarantirani hit. Jelena Rozga je izvođačica koja je u svojoj karijeri najviše pjevušila Vjekoslavine riječi i skoro svaka je bila glavni hit koji se puštao po klubovima, kafićima i glazbenim emisijama. Međutim, posljednja o bureku i krofnama izgleda da neće zabilježiti uspjeh svojih prethodnica.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap