Pretraga

Pletene i vesele: Maaria Juicy Arm i srednja.hr vas nagrađuju!

A- A+

Jeste li već vidjeli najnovije hit narukvice Maaria Juicy Arm? Šarene i pletene, sa zakovicama ili privjescima, ove vesele ručno rađene narukvice izrađuje studentica Marija. Mi vas nagrađujemo ovim kompletom, a sve što trebate napraviti je lajkati facebook stranicu Marijine kreativne radionice i odgovoriti u našem komentaru na srednja.hr što je to macrame tehnika.

Od malena izrađuje razni nakit od materijala koji joj dođu pod ruku. Nedavno je prvi put odlučila svoj nakit ponuditi za pristupačne cijene na svojoj facebook stranici.

Ova studentica Tekstilno tehnološkog fakulteta izrađuje nakit macrame tehnikom, drevnom vještinom vezivanja čvorova u određene uzorke. Macrame tehnika joj je u malom prstu, a kreativnosti ne izostaje ni kad treba ubaciti metalne detalje u pletivo.

Trenutno su u ponudi samo narukvice, ali ako će kupci imati interesa za još nešto, Marija ne isključuje mogućnost proširivanja svog rada i na ogrlice ili prstenje.

Da biste osvojili komplet narukvica, odgovorite na fb stranici srednja.hr što je to macrame tehnika i lajkati Marijinu stranicu. Komentar s najviše lajkova do sutra u podne osvaja komplet narukvica!

Pletene i vesele: Maaria Juicy Arm i srednja.hr vas nagrađuju!
Share via
Copy link
Powered by Social Snap