Pretraga

Poruke o početku naplate Vibera i WhatsAppa su lažne!

A- A+

Proteklih nekoliko dana brojni korisnici besplatnih servisa za poruke (WhatsApp) odnosno za poruke i pozive (Viber) dobili su upozoravajuće poruke u kojima je najavljena skora naplata popularnih komunikacijskih servisa. Međutim, možete odahnuti jer se radi o lažnim porukama, stoga ćete i dalje moći ćaskati i tipkati sa svojim bližnjima i suradnicima.

Screenshot: WhatsApp

Teški dani za mnogobrojne korisnike komunikacijskih servisa Vibera odnosno WhatsAppa su dio prošlosti. Naime ovim popularnim aplikacijama počele su se širiti poruke kako se usluge besplatnih poruka i poziva uskoro počinju naplaćivati. Međutim uzbuna je bila lažna.

Izdvojeni članak

Zadranin za lažne Facebook profile dobio 6 mjeseci zatvora

Lažne poruke upozorenja

U porukama je, između ostaloga, pisalo da se poruka upozorenja mora poslati najmanje deset ili dvadeset osoba, koji koriste spomenute aplikacije. Kako su brojni korisnici u strahu od oduzimanja velikih pogodnosti besplatne komunikacije uistinu počeli slati ove ‘upozoravajuće’ poruke vijest se brzo proširila.

Međutim, kao i što često biva s ovakvim upozoravajućim, a često i porukama ‘humanitarnog’ karaktera, koje treba poslati na pet, deset, dvadeset adresa, brzo je utvrđeno da je riječ o najobičnijoj prijevari. Tako da se oglušite o njih, ako i vama pristignu.

Izdvojeni članak

Četiri tipa aplikacija koje svaki student treba imati

WhatsApp besplatan godinu dana, a Viber uvijek

Slične su poruke nedavno kružile i o početku naplate korištenja Facebooka, a kao što vidite još uvijek fejsate bez utrošene i jedne lipice.

Na kraju napominjemo da putem aplikacije Vibera možete slati poruke i razgovarati, potpuno besplatno svo vrijeme, dok putem WhatsAppa možete slati poruke, prvu godinu potpuno besplatno, a poslije toga godišnja pretplata iznosi 99 centi.

Poruke o početku naplate Vibera i WhatsAppa su lažne!
Share via
Copy link
Powered by Social Snap