Pretraga

Prijavite se za 2. SLAFF

A- A+

SLAFF ili Slatinski amaterski filmski festival na kojemu se prikazuju dokumentarni i igrani filmovi učenika osnovnih i srednjih škola Virovitičko-podravske županije pokrenula je prošle godine Srednja škola Marka Marulića iz Slatine. Cilj je festivala promicati filmsku kulturu i amatersko filmsko stvaralaštvo učenika. Drugo izdanje SLAFF-a održava se 29., 30. i 31. ožujka 2012. godine, a ravnatelji škola i voditelji filmskih klubova pozivaju se da prijave radove svojih učenika i tako sudjeluju na SLAFF-u 2012.

Festival se održava u prostorijama Srednje škole Marka Marulića u Slatini, a filmovi se prikazuju u dvije kategorije. U natjecateljskoj kategoriji mogu sudjelovati amaterski dokumentarni i igrani filmovi učenika osnovnih i srednjih škola Virovitičko-podravske županije dok se u revijalnoj kategoriji mogu prikazivati amaterski filmovi koji su već bili prikazani na sličnim festivalima.

Dodjeljuje se jedna nagrada za najbolji igrani film te jedna nagrada za najbolji dokumentarni film, a autori svih filmova prikazanih u natjecateljskom dijelu dobit će priznanje.

Prošlogodišnji pobjednici 1. SLAFF-a u kategoriji dokumentarnog filma bili su učenici Srednje škole Marka Marulića iz Slatine sa filmom “Čuvari baštine”, a u kategoriji igranog filma učenici Osnovne škole Josipa Kozarca sa filmom “Glad”. Tko će biti ovogodišnji sretnici tek ćemo vidjeti, pa zato preuzmite prijavnicu i pročitajte festivalska pravila ovdje.

Prijavite se za 2. SLAFF
Share via
Copy link
Powered by Social Snap