Pretraga

S-TA2 – Tetovaže koje nisu tetovaže

A- A+

S-TA2 novi je modni detalj na domaćem tržištu, a radi se o privremenim tetovažama. Ovaj je modni dodatak, kako kažu njegovi tvorci, netoksičan za tijelo i može se mijenjati ovisno o raspoloženju. Predstavljanje će biti od 3. do 5. srpnja u prostorima bivše Vojne bolnice, u zagrebačkoj Vlaškoj 87, u sklopu šestog Međunarodnog festivala dizajna Dan D.


Izdvojeni članak

Evo zašto tetovaže ostaju za cijeli živote te još nekoliko zanimljivih činjenica o ukrašavanju tijela tintom

– Ovaj accessory siguran je i netoksičan ukras za tijelo koji možete mijenjati ovisno o vašem raspoloženju. S-TA2 je idealan za testiranje body arta bez trajnog podsjetnika na privremeni osjećaj, a odlikuju ga precizne, tanke i oštre linije, kakve većina tattoo majstora ne bi mogla napraviti. Netoksičan je i siguran ukras za tijelo, a može se mijenjati ovisno o raspoloženju, kažu iz S-TA2.

Sam proizvod i dizajn osmislila je Sanja Šiljković koja je sudjelovala u brojnim projektima koji su osvajali nagrade i priznanja. Osim grafičkim dizajnom, Sanja se bavi i stvaranjem glazbe pa se ideja za brend nametnula sama po sebi, spajanjem te dvije ljubavi.

– S trendovima i modom mijenjaju se naši afiniteti, a tetovaže su trajne i s vremenom često postaju neželjena izblijedjela mrlja na tijelu. S-TA2 rješava mnogobrojne dileme koje sa sobom donosi tetoviranje i omogućava sve što one ne mogu; tetovažu koristiti kao oblik zadovoljstva ovisno o ukusu i stanju u kojem se trenutno nalazimo. Možemo ju tretirati i koristiti kao modni detalj, staviti ju, maknuti i vratiti kada god to poželimo i više nas ne mora moriti pitanje hoće li nam se odabrani motiv sviđati do kraja života, tvrde S-TA2- ovci.

Prvu priliku za kupnju ovog proizvoda imat ćete od 3. do 5. srpnja na šestom Međunarodnom festivalu dizajna ‘Dan D’ u zagrebačkoj bivšoj Vojnoj bolnici u Vlaškoj 87, a nakon toga isto ćete moći učiniti na online adresi: s-ta2.com.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap